ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 9 μηνών βρέφους

Πάτρα: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση 9 μηνών βρέφους
Unsplash

Η υπόθεση ερευνάται πολύ προσεκτικά από την αστυνομία ενώ το μωρό νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο με αφυδάτωση

Το φως της δημοσιότητας είδε καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης βρέφους 9 μηνών στην Πάτρα.

Πιο αναλυτικά, μία γυναίκα μετέφερε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο τον μόλις 9 μηνών γιο της ισχυριζόμενη στους γιατρούς πως το βρέφος είχε κακοποιηθεί από τους γονείς της.

Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία, καθώς η μητέρα ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει μετά την εξέτασή του, ενώ το μωρό αντιμετώπιζε προβλήματα αφυδάτωσης και έπρεπε να νοσηλευτεί.

Όπως μεταδίδει το tempo24.news στο Νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί του 3ου Τμήματος προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για τη διερεύνηση της καταγγελίας της περί κακοποίησης του αγοριού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα από κάποια στιγμή και μετά η μητέρα “μάζεψε” τα όσα υποστήριξε, όμως σύμφωνα με αστυνομικές πηγέ η έρευνα συνεχίζεται.

Το 9 μηνών βρέφος πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας ενώ αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στο tempo24.news τόνισε πως η καταγγελία της γυναίκας διερευνάται προσεκτικά, ιδιαίτερα σε σχέση με το αληθές των ισχυρισμών της.