ΕΛΛΑΔΑ

Ομόνοια - Δικηγόρος αστυνομικού: Η 19χρονη δεν πρόβαλε αντίσταση

Τμήμα Ομόνοια
Για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, μίλησε ο δικηγόρος ενός εκ των εμπλεκομένων αστυνομικών
Intime News

«Η καταγγέλουσα δεν αντέδρασε, δεν εναντιώθηκε, δεν πρόβαλε αντίσταση», ανέφερε ο δικηγόρος του ενός αστυνομικού στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, Δ. Ζορμπάς

Για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας, μίλησε ο δικηγόρος ενός εκ των εμπλεκομένων αστυνομικών Δ. Ζορμπάς, λέγοντας ότι η κοπέλα πήγε μόνη της στο τμήμα χωρίς να έχει κλείσει προηγουμένως ραντεβού με τους αστυνομικούς όπως ισχυρίζεται η ίδια.

«Η καταγγέλουσα δεν αντέδρασε, δεν εναντιώθηκε, δεν πρόβαλε αντίσταση. Ήταν σε δωμάτιο με ανοιχτή πόρτα, δεν ακούστηκε τίποτα;» διερωτήθηκε ο δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων αστυνομικών, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (16/10) στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ζορμπάς υποστήριξε ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας, η οποία μάλιστα μετά από λίγη ώρα έστειλε μήνυμα στον αστυνομικό πελάτη του, όπου «του εξέφραζε την ανησυχία της μήπως την κακοχαρακτηρίσει».

Οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στις 14 Οκτωβρίου μετά από καταγγελία της 19χρονης. Ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος τους ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς φαίνεται ότι ακτέγραφαν τις πράξεις τους με την κάμερα που φέρουν στην στολή τους.

Σχετικές ειδήσεις:

Βιασμός στο ΑΤ Ομόνοιας: Το φως που αναβόσβηνε σε κάμερα αστυνομικού

ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς που συνελήφθησαν για βιασμό στην Ομόνοια

Ομόνοια: Κακουργηματικές διώξεις στους δύο αστυνομικούς για τον βιασμό