ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Εικόνες από τη μητέρα της 12χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού

Σεπόλια: Εικόνες από τη μητέρα της 12χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού
Δεν απάντησε στην ερώτηση «αθώα ή ένοχη;»

Σεπόλια: Δεν απάντησε στην ερώτηση «αθώα ή ένοχη;» η μητέρα της 12χρονης - Εικόνες από τις φυλακές Κορυδαλλού

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Η μητέρα της μεταφέρθηκε το μεσημέρι σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού για να αποφευχθεί επίθεση από άλλες κρατούμενες.

Το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας κατέγραψαν αποκλειστικά την τελευταία της εικόνα πριν μπει στις φυλακές.

mitera_12xronis.jpg
Φορώντας αθλητικό φούτερ και φόρμα πέρασε σιωπηλή το κατώφλι των γυναικείων φυλακών στον Κορυδαλλό και δεν απάντησε αυτήν την φορά στην ερώτηση «Αθώα ή ένοχη».

Σιωπηλή όμως ήταν η κατηγορούμενη μητέρα της 12χρονης και στο τμήμα ανηλίκων της γενικής αστυνομικής διεύθυνσης Αττικής. Δεν ζήτησε τίποτα από τους αστυνομικούς, ενώ ήταν σκεπτική.

Σε ειδικό κελί η κατηγορούμενη μητέρα: «Θα αντιμετωπίσει τους νόμους της φυλακής»

Η κατηγορούμενη μητέρα θα παραμείνει σε ειδικό κελί και με αυξημένο πλέγμα μέτρων ασφαλείας προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με τις άλλες κρατούμενες για να μην κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα.

«Οι γυναικείες φυλακές είναι όπως και οι αντρικές. Οι νόμοι της φυλακής ισχύουν κι εκεί. Ανάλογα με τις συγκρατούμενες που θα έχει είναι πιθανό να δεχτεί κι εκεί επιθέσεις. Οτιδήποτε έχει να κάνει με ηθών αλλά κυρίως με παιδιά και ειδικά με μητέρες ειδικά με γυναίκες που είναι μητέρες είναι πιο εξοργιστικό οπότε αγριεύουν τα πράγματα και δεν είναι άδικο» περιέγραψε πρώην κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού.

Τα στοιχεία που «έκαψαν» τη μητέρα

Στην απολογία της η μητέρα της 12χρονης περιέγραψε πως είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον Ηλία Μίχο.

«Ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στη γειτονιά, ηθοποιούς, πολιτικούς, του είχα εμπιστοσύνη. Όταν καμιά φορά πήγαινε το παιδί με σορτσάκι ή κολάν στο μαγαζί, μου το έστελνε στο σπίτι για να αλλάξει για να μην το βλέπει έτσι ο κόσμος. Μου έριχνε στάχτη στα μάτια. Επίσης του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς εν ενεργεία και μη να συχνάζουν στο μαγαζί του» ανέφερε η μητέρα.

Ωστόσο υπήρξαν στοιχεία που φαίνεται πως «έκαψαν» την κατηγορούμενη.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια «πάτησαν» στα εμβάσματα σε λογαριασμό της από όσους εκμεταλλεύτηκαν το παιδί της, αλλά και σε μηνύματα της 12χρονης κόρης της.

Στο κατηγορητήριο της μητέρας αναφέρεται ότι εξέδιδε το παιδί της μεταξύ άλλων και στους Λ.Α και Σ.Ι. που είναι οι αποστολείς των εμβασμάτων.

«Η κόρη μου ήξερε το pin της κάρτας και πήγαινε με την κάρτα στο σούπερ μάρκετ για να ψωνίσει ή τα αδέλφια της μέχρι το Πάσχα που είχε χρήματα. Από το Πάσχα και μετά την είχα σε ένα νεσεσέρ και δεν την ξαναχρησιμοποίησα γιατί δεν έμπαινε πλέον το επίδομα παιδιού εκεί. Δεν είναι δυνατόν να άφηνα να βιάσουν το παιδί μου. Να το ήξερα ότι βιάζουν το παιδί μου και να καθόμουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έναν μήνα κρατιέμαι να μην πάω να τον σκοτώσω.»

Στήριξε μάλιστα την απολογία της στο γεγονός ότι το ίδιο το 12χρονο παιδί έκρυβε την αλήθεια, ανέφερε το star.gr.

«Στις καταθέσεις της η ίδια η κόρη μου δηλώνει ότι εμείς η οικογένεια της δεν είχαμε καμία γνώση για όσα συνέβαιναν και για τη βάναυση κακοποίηση της.

Η ίδια είχε εξεύρει μηχανισμούς απόκρυψης των συνομιλιών της γεγονός που καταδεικνύει ότι ουδεμία γνώση είχα εγώ και η οικογένεια» υποστήριξε η μητέρα.

Στη συνέχεια προσπάθησε να στηρίξει τους ισχυρισμούς της λέγοντας πως όταν έμαθε τι περνούσε το παιδί της στα χέρια του Μίχου του έστειλε δεκάδες οργισμένα μηνύματα.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Ο καυγάς της μητέρας με τον Μίχο - Γιατί του ζητούσε χρήματα

Σεπόλια: Ο Μίχος απειλούσε και τον μικρότερο αδελφό της 12χρονης

Σεπόλια: Έρχονται νέες συλλήψεις για τους βιασμούς της 12χρονης