ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Διαψεύδει τους ισχυρισμούς της μητέρας η ΕΛ.ΑΣ.

Σεπόλια: Διαψεύδει τους ισχυρισμούς της μητέρας η ΕΛ.ΑΣ.
INTIME

Σεπόλια: Διευρύνονται προς κάθε κατεύθυνση οι αστυνομικές έρευνες

Τους ισχυρισμούς της μητέρας της 12χρονης ότι η αστυνομία της είχε πει να έχει επικοινωνία με τον 53χρονο παιδοβιαστή και να του ζητά χρήματα, ακριβώς για να βρίσκονται σε επαφή έρχεται να διαψεύσει η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικές έρευνες διευρύνονται προς όλες τις κατευθύνσεις για να εντοπιστούν και άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στο κάδρο μπαίνει ένας αστυνομικός, φίλος του Ηλία Μίχου, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές φαίνεται να γνώριζε για τον ρόλο του κατηγορούμενου.

Κομβικό πρόσωπο στις έρευνες αποτελεί ο υπάλληλος του οίκου ανοχής, ο οποίος είχε αναπτύξει οικειότητα με τον 53χρονο.

Αξιωματικοί του τμήματος προστασίας ανηλίκων αναζητούν τρία άτομα με τα ονόματα «Μιχάλης», «Ιωσήφ» και «Δημήτρης», τα οποία σύμφωνα με την 12χρονη επικοινωνούσαν με τον Μίχο και έκλειναν τα ραντεβού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, το κορίτσι αναφέρθηκε και σε φωτογραφίες που την τραβούσε ο παιδοβιαστής και τις εμπορευόταν στο διαδίκτυο έναντι αμοιβής, ενώ το παιδί ανέφερε και πως στην κάρτα της μητέρας της έστελναν χρήματα και άνθρωποι που πλήρωναν για τις φωτογραφίες 20 και 25 ευρώ.

Την ίδια ώρα, ένας ακόμη άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση, ενώ έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία έρευνα σχετικά με το εάν και τα αδέλφια της 12χρονης έχουν πέσει θύματα βιασμού και μαστροπείας αλλά και για τις συνθήκες υπό τις οποίες τα 5 παιδιά μεγάλωναν.

Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς της μητέρας της ανήλικης ότι οι αστυνομικοί της έλεγαν να ζητάει χρήματα από τον Μίχο προκειμένου να κρατάνε επαφή, η ΕΛ.ΑΣ το διαψεύδει λέγοντας πως της είχε πει το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να κόψει κάθε επαφή με τον 53χρονο.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια- Προκλητικός ο παιδοβιαστής Μίχος: Είναι δασκαλεμένη η 12χρονη

Σεπόλια: Εικόνες από τη μητέρα της 12χρονης στις φυλακές Κορυδαλλού

Σεπόλια: Ο καυγάς της μητέρας με τον Μίχο - Γιατί του ζητούσε χρήματα