ΕΛΛΑΔΑ

Το Newsbomb.gr στο σημείο της πτώσης αεροσκάφους - Νεκρός ο πιλότος

Το Newsbomb.gr στο σημείο της πτώσης αεροσκάφους - Νεκρός ο πιλότος
Το μονοκινητήριο κατέπεσε λίγο πριν τον αεροδιάδρομο της αερολέσχης Θήβας.
Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

Πτώση αεροπλάνου στην εθνική οδό: Ένας 79χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του καθώς το μονοκινητήριο αεροσκάφος που πιλοτάριζε έπεσε κατά τη διαδικασία προσγείωσης.

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) στην αερολέσχη Θηβών. Ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσγείωσης, με τον 79χρονο πιλότο να ανασύρεται νεκρός από το πιλοτήριο.

Συγκεκριμένα, στις 14:45 ενημερώθηκε η πυροσβεστική για ένα αεροπλάνο που κατέπεσε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, περίπου στο 96ο χιλιόμετρο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι δυνάμεις και οκτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα έσπευσαν στο σημείο. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ανέσυραν από τα συντρίμμια τον πιλότο, ο οποίος ήταν νεκρός.

Ο 79χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, καθώς το αεροσκάφος σύμφωνα με τις πληροφορίες κατέπεσε κατά τη διαδικασία προσγείωσης, περίπου 30-40 μέτρα έξω από την περίφραξη του αεροδιαδρόμου στην αερολέσχη.

Το Newsbomb.gr και ο φωτορεπόρτερ Νίκος Χριστοφάκης, βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας και κατέγραψαν τις πρώτες εικόνες.