ΕΛΛΑΔΑ

Έξι συλλήψεις για φθορές σε σταθμό και συρμό του ΗΣΑΠ

Έξι συλλήψεις για φθορές σε σταθμό και συρμό του ΗΣΑΠ
Σταθμός ΗΣΑΠ Ομόνοια
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Ανάμεσα στα 6 άτομα που συνελήφθησαν υπήρχαν και 4 ανήλικοι. Το περιστατικό συνέβη μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο γήπεδο «OPAP ARENA Αγία Σοφία» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Σχεδίου «ΑΡΙΑΔΝΗ» 6 άτομα, μεταξύ των οποίων 4 ανήλικοι για φθορές σε σταθμό και συρμό του ΗΣΑΠ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης (19/10), μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «OPAP ARENA Αγία Σοφία» στη Νέα Φιλαδέλφεια, ομάδα ατόμων προέβη σε χρήση φωτοβολίδων χειρός και προκάλεσε φθορές σε πυροσβεστική φωλιά, στον σταθμό «Περισσός».

Τα 6 άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία στους σταθμούς του ΗΣΑΠ «Αττική» και «Νέο Φάληρο», όπου κατευθύνθηκαν μετά τον αγώνα. Οι συλληφθέντες προκάλεσαν φθορές και μέσα στα βαγόνια του συρμού και συγκεκριμένα θραύση υαλοπινάκων πόρτας και παραθύρου και καλυμμάτων φωτισμού.

Οι παραπάνω φθορές είχαν ως επακόλουθο την εκκένωση του συρμού στον σταθμό «Ομόνοια».

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε ακόμα:

Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά τη συναυλία του ΛΕΞ

Κυψέλη: Δύο συλλήψεις για συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων έξω από σχολείο

Συνελήφθησαν στο Μαρούσι διαρρήκτες μετά από κινηματογραφική καταδίωξη