ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Θύμα ξυλοδαρμού η Μ.Σ.; Τι λέει για την επίθεση με βιτριόλι

Ηράκλειο: Θύμα ξυλοδαρμού η Μ.Σ.; Τι λέει για την επίθεση με βιτριόλι
Αυτός είναι ο 36χρονος, Γ.Μ., που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι από την 38χρονη πρώην σύζυγό του, Μ.Σ., στο Ηράκλειο Κρήτης
Facebook

Την ώρα που ο 36χρονος κινδυνεύει να χάσει την όρασή του μετά την επίθεση με βιτριόλι, η 38χρονη αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει ότι θα παραδοθεί στην Αστυνομία, αφού μιλήσει με τον δικηγόρο της - Ερευνες και για ξυλοδαρμό της από τον Γ.Μ., όσο ήταν ζευγάρι

Θύμα ξυλοδαρμού φαίνεται να είχε πέσει η 38χρονη που αναζητείται για την επίθεση με βιτριόλι στον 36χρονο πρώην σύζυγό της στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από συγγενείς της Μ.Σ., η 38χρονη φέρεται να ζούσε μια κόλαση στα χέρια του 36χρονου με απειλές και ξυλοδαρμούς.

Την ώρα που ο 36χρονος κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι, ενώ έχει υποστεί κάκωση στην αριστερή πλευρά του προσώπου του και στο λαιμό του, οι αστυνομικοί εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 38χρονη, που παραμένει ασύλληπτη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η 38χρονη είχε καυγά με τον 36χρονο και έτσι φέρεται να του πέταξε βιτριόλι, με αποτέλεσμα ο Γ.Μ. να κινδυνεύει να χάσει το μάτι του. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, για να νοσηλευθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Πάντως, η ίδια φέρεται να αρνείται, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ότι έκανε την επίθεση με βιτριόλι και υποστηρίζει ότι θα παραδοθεί στις Αρχές αφού πρώτα μιλήσει με τον δικηγόρο της.

Η 38χρονη ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση με την επίθεση και μάλιστα δηλώνει και πλήρη άγνοια για ό,τι έχει συμβεί στον 36χρονο

Το ραντεβού πριν την επίθεση με βιτριόλι

Θύμα και θύτης φαίνεται να έδωσαν ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου με την 38χρονη να κρατά ένα μπουκάλι με καυστικό υγρό και να φέρεται ότι περιέλουσε τον εν διαστάσει σύζυγό της ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Από τότε οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια ίσως παραδοθεί τις επόμενες ώρες στην ΕΛ.ΑΣ., αφού πρώτα μιλήσει με τον δικηγόρο της.

Η 38χρονη πρώην του που του επιτέθηκε δεν έχει ακόμα βρεθεί, ωστόσο είναι και η ίδια γνωστή στις Αρχές, όπως και το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος είχε βαρύ ποινικό παρελθόν με σωρεία ενόπλων ληστειών στην πλάτη του και είχε καταδικαστεί με ποινή κάθειρξης 89 χρόνων και 5 μηνών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, η ιστορία δείχνει να «βρωμάει» και από τη μεριά του θύτη αλλά και του θύματος, ωστόσο άξιο απορίας παραμένει πως ο 36χρονος βρέθηκε σε ξενοδοχείο και δεν ήταν στις φυλακές.

Ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί στα 7 χρόνια φυλάκισης καθώς ο νόμος του επέτρεπε από την στιγμή που δεν είναι ισόβια, να βγει νωρίτερα με περιοριστικούς όρους, αρκεί να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 36χρονος ληστής Γ.Μ. ήταν ένας προβληματικός άνθρωπος, σύμφωνα με τις πηγές του ρεπορτάζ του Newsbomb.gr ενώ το ίδιο χαρακτηριζόταν και η σύζυγός του.

Η κατάσταση στη σχέση τους φαίνεται να ήταν «αρρωστημένη», όπως περιγράφουν στο Newsbomb.gr.

Ο 36χρονος είχε καταδικαστεί για τις ένοπλες ληστείες σε Καλάσνικοφ

Ο 36χρονος είχε πριν λίγο καιρό αποφυλακιστεί από τις φυλακές καθώς είχε καταδικαστεί για μία σειρά από ένοπλες ληστείες με Καλάσνικοφ που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 36χρονος είχε καταδικαστεί σε 89 χρόνια ποινή κάθειρξης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, καθώς συμμετείχε σε μία σειρά από ένοπλες ληστείες με Καλάσνικοφ που είχαν σημειωθεί από το 2012 μέχρι το 2015 με αποκορύφωμα την κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο.

Σχετικές ειδήσεις