ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Το αρρωστημένο παρελθόν που έφτασε στην επίθεση με βιτριόλι

Ηράκλειο: Το αρρωστημένο παρελθόν που έφτασε στην επίθεση με βιτριόλι

Ηράκλειο: Η επίθεση της 38χρονης με βιτριόλι στον πρώην 36χρονο σύζυγό της φαίνεται να είναι μια υπόθεση που «βρωμάει» από παντού

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο, ειδικά στην κρητική κοινότητα η επίθεση 36χρονης με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου τα ξημερώματα του Σαββάτου 22/10.

Εργαζόμενοι και πελάτες του ξενοδοχείου, βρέθηκαν αντιμέτωποι με ανατριχιαστικές εικόνες προσπαθώντας να καταλάβουν τι είχε συμβεί.

Το θύμα, το οποίο έχει απασχολήσει αρκετά τις αρχές είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, ενώ το βράδυ του Σαββάτου μεταφέρθηκε στο Θριάσειο Νοσοκομείο της Αθήνας, σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων. Μέχρι το απόγευμα της ίδια ημέρας νοσηλευόταν με εγκαύματα δεύτερου βαθμού στο αριστερό μέρος του κεφαλιού, στο στήθος και στην πλάτη στη ΜΕΘ του ΠΑΓ.Ν.Η., ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες κινδυνεύει να χάσει το αριστερό του μάτι.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, είχε κλείσει δωμάτιο σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Με κάποιον τρόπο η 38χρονη το έμαθε και έκλεισε κι αυτή δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο, προκειμένου να του επιτεθεί με αυτόν τον ειδεχθή τρόπο, όταν θα έβρισκε την ευκαιρία.

Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Κατά μια άλλη εκδοχή που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ., το ραντεβού στο ξενοδοχείο ίσως να το έκλεισαν οι δυο τους, για να λύσουν τις διαφορές τους. Ο τραυματίας προς το παρόν δεν είναι σε θέση να περιγράψει τα γεγονότα στους αστυνομικούς.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται το γυάλινο δοχείο το οποίο περισυνελέγη από το ξενοδοχείο, καθώς το είχε αφήσει εκεί η γυναίκα και μετά εξαφανίστηκε. Για την αστυνομία το υγρό δεν έχει ταυτοποιηθεί ως προς τις χημικές ουσίες του δηλαδή αν είναι βιτριόλι ή κάτι άλλο και δείγμα αυτού εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

Θέμα χρόνου είναι από τις αρχές ο εντοπισμός της καθώς όπως φαίνεται η θύτης κρύβεται στο Ηράκλειο, με τις αρχές να σαρώνουν όλο τον νομό και όχι μόνο για να την εντοπίσουν.

«Πρωταγωνιστής» σε ένοπλες ληστείες ο 36χρονος

Μόνο άγνωστος δεν ήταν στις αρχές ο 36χρονος με τα αρχικά Γ.Μ., καθώς στο παρελθόν είχε απασχολήσει για μεγάλες ληστείες, ένοπλες, σε ξενοδοχεία και κοσμηματοπωλεία και προσφάτως είχε αποφυλακιστεί.

Συμμετείχε με πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές ένοπλες ληστείες στο Ηράκλειο από το 2012 μέχρι και τις 12 Ιουνίου 2015. Μετά από σωρεία ληστειών, αποπειρών ανθρωποκτονίας αλλά και ομηρεία, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης επέβαλε στον 32χρονο ποινή κάθειρξης, 89 χρόνια και 5 μήνες ενώ στον δεύτερο ληστή πάνω από 105 χρόνια. Ωστόσο η εκτιτέα ποινή τους έφτασε στα 25 έτη.

Ωστόσο το θύμα - ληστής της σπείρας έμεινε στη φυλακή μόλις 7 χρόνια. Ο λόγος...

Σύμφωνα με πηγές του Newsbomb.gr ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί στα 7 χρόνια φυλάκισης καθώς ο νόμος του επέτρεπε από την στιγμή που δεν είναι ισόβια, να βγει νωρίτερα με περιοριστικούς όρους, αρκεί να παρουσιάζεται κάθε 15 ημέρες στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 36χρονος ληστής Γ.Μ. ήταν ένας προβληματικός άνθρωπος, σύμφωνα με τις πηγές του ρεπορτάζ ενώ το ίδιο χαρακτηριζόταν και η σύζυγός του.

Η 38χρονη αρνείται τις κατηγορίες - Η προειδοποίηση στα social media

Η 38χρονη φέρεται είχε κάνει τέσσερις γάμους εκ των οποίων ο ένας ήταν με το θύμα, ωστόσο από το ένα ή τα τέσσερα παιδιά που έχει κανένα δεν ήταν από τον γάμο με τον 36χρονο.

Η κατάσταση στη σχέση τους φαίνεται να ήταν «αρρωστημένη», όπως περιγράφουν στο Newsbomb.gr.

Αυτή είναι η 38χρονη Μ.Σ. που έριξε βιτριόλι στον 36χρονο:

Ωστόσο η ίδια αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει ότι θα παραδοθεί στην Αστυνομία, αφού μιλήσει με τον δικηγόρο της. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από συγγενείς της Μ.Σ., η 38χρονη φέρεται να ζούσε μια κόλαση στα χέρια του 36χρονου με απειλές και ξυλοδαρμούς. Μάλιστα δηλώνει και πλήρη άγνοια για ό,τι έχει συμβεί στον 36χρονο.

Στα social media της όμως οι προθέσεις της φαίνεται να μην αντιστοιχούν με τα όσα ισχυρίζονται τα συγγενικά της πρόσωπα, καθώς είχε αφήσει ένα μήνυμα όλο νόημα λίγες ημέρες πριν. «Για να με “πιάσεις”, πρέπει να είσαι γρήγορος. Για να με βρεις, πρέπει να είσαι έξυπνος. Για να θέλεις να μου μοιάσεις, όμως, θα πρέπει να αστειεύεσαι», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Η 38χρονη Μ. Σ. φαίνεται ότι σχεδίαζε την επίθεση με βιτριόλι στον 36χρονο πρώην σύζυγό της στο Ηράκλειο, ο οποίος τώρα κινδυνεύει να χάσει την όρασή του. Η ανάρτησή της τουλάχιστον δείχνει ότι η 38χρονη είχε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, γι’ αυτό και κρύβεται στο Ηράκλειο, με τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνες παντού για να την εντοπίσουν.

Η σχέση της Μ.Σ. με παίκτη ριάλιτι

Μία σχέση της Μ.Σ. φέρεται να ήταν με παίκτη γνωστού ριάλιτι, ο οποίος είχε βγει και νικητής ωστόσο στη συνέχεια κατέληξε στη φυλακή λόγω... βεντέτας.

Ο λόγος για τον Στέφανο Κοκολογιάννη, ο οποίος είχε εμφανιστεί και ξεχωρίσει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του στο «Mission» ενώ είχε απασχολήσει την αστυνομία και την Δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης ριάλιτι είχε καταδικαστεί πριν 14χρόνια σε πρώτο βαθμό για διπλό φονικό. Το εφετείο αθώωσε ομόφωνα τον ίδιο αλλά και τον αδερφό του, ο οποίος μάλιστα πήρε το ελαφρυντικό για εμβρασμό ψυχής και έτσι και οι δύο άνδρες αποφυλακίστηκαν.

stefanoskokologiannis.jpg
Στέφανος Κοκολογιάννης: Ο πρώην παίκτης ριάλιτι και πρώην σύζυγος της Μ.Σ., η οποία επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 38χρονο Γ.Μ.

Κοκολογιάννης στο Newsbomb.gr: Ούτε γάμος, ούτε παιδί με την 38χρονη

Την κατάσταση με την 38χρονη θύτη Μ.Σ. θέλησε να ξεκαθαρίσει ο πρώην παίκτης ριάλιτι Στέφανος Κοκολογιάννης, ο οποίος διέψευσε ότι είχε παντρευτεί και πως είχε παιδί με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

«Δεν είχα ποτέ σχέση γάμου. Με τη συγκεκριμένη κυρία είχαμε εφήμερη σχέση. Ούτε καν αρραβώνας, Απλά μια ερωτική σχέση στο παρελθόν. Δεν έχουν τίποτα πλέον», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κοκολογιάννης.

Δείτε απόσπασμα από το ριάλιτι «Mission» με τον Στέφανο Κοκολογιάννη:

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Αρρωστημένη η σχέση του ζευγαριού - Τα προφίλ θύτη - θύματος

Ηράκλειο: Αυτός είναι ο παίκτης ριάλιτι που είχε σχέση με την 38χρονη

Ηράκλειο: Θύμα ξυλοδαρμού η Μ.Σ.; Τι λέει για την επίθεση με βιτριόλι