ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Μόνος κήδευσε την 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πατέρας

Ημαθία: Μόνος κήδευσε την 15χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο ο πατέρας
Παράσυρση και εγκατάλειψη μιας μητέρας και δύο κοριτσιών
Emvolos

Η μητέρα και η 11χρονη κόρη της οικογένειας βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Αναζητείται ο οδηγός.

Χθες (22/10) έγινε η κηδεία της 15χρονης που σκοτώθηκε ακαριαία από αυτοκίνητο που την παρέσυρε μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της και τις εγκατέλειψε. Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο οποίο κήδευσε ολομόναχος το παιδί του, καθώς η σύζυγος και η μικρότερη κόρη του δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο νοσοκομείο.

Η μητέρα και η 11χρονη κόρη της οικογένειας βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον οδηγό του αυτοκινήτου που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και τις παρέσυρε.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής, στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας στην Ημαθία, όταν η 37χρονη μητέρα μαζί με τις κόρες της επέστρεφε στο σπίτι. Τότε, ένα μαύρο ΙΧ μέσα στο σκοτάδι έπεσε πάνω τους, δίχως να προλάβουν να αντιδράσουν.

Μαζί τους ήταν και ο ανήλικος γιος της οικογένειας, ο οποίος πρόλαβε και έσπρωξε τη μητέρα και τη μικρότερη κόρη. Η 15χρονη παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και εκσφενδονίστηκε 50 μέτρα μακριά. Οι κάτοικοι του χωριού έτρεξαν να βοηθήσουν, όμως μέσα στο σκοτάδι της νύχτας δεν μπόρεσαν να δουν το άτυχο 15χρονο κορίτσι.

Η αστυνομία βρήκε την ανήλικη αφότου η μητέρα βρήκε τις αισθήσεις της και φώναζε πως είχε μαζί της και την 15χρονη κόρη της. Όταν έφτασαν στο σημείο, το κορίτσι ήταν ήδη νεκρό.

Ο οδηγός του μαύρου ΙΧ έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές, όμως παραμένει άφαντος.

Διαβάστε ακόμα:

Tροχαίο Ημαθία: Αγωνία για την 11χρονη - Υποβλήθηκε σε χειρουργείο

Τροχαίο στην Ημαθία - Παρέσυρε μητέρα και παιδιά και εξαφανίστηκε

Ημαθία: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Σκοτώθηκε όπως ο αδερφός του πριν 14 χρόνια