ΕΛΛΑΔΑ

Εγνατία Οδός: Η κινηματογραφική σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών

Εγνατία Οδός: Η κινηματογραφική σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών
Το βίντεο κατέγραψε πολίτης ενώ το έφερε στη δημοσιότητα η κάμερα της ΕΡΤ.
Glomex

Διακινητές παράτυπων μεταναστών συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό - Απαιτείται μεγάλη προετοιμασία και αποτελεσματικό σχέδιο δράσης που συχνά βασίζεται στον αιφνιδιασμό.

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η μεγάλη επιχείρηση στην Εγνατία Οδό ανάμεσα σε Ξάνθη και Καβάλα, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί καταφέρνουν και εγκλωβίζουν όχημα με διακινητή, σε σημείο όπου εκτελούνται έργα, αιφνιδιάζοντάς τον.

Ακόμα μία σύλληψη έλαβε χώρα στα πλαίσια της στοχευμένης δράσης των συνοριοφυλάκων και των αστυνομικών από τις υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης και διαχείρισης μετανάστευσης, που επιχειρούν να ακινητοποιούν τα οχήματα μεταφοράς, με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγονται οι καταδιώξεις και τα ατυχήματα.

Το βίντεο κατέγραψε πολίτης ενώ το έφερε στη δημοσιότητα η κάμερα της ΕΡΤ.

«Βλέπουμε τα κυκλώματα να αναπτύσσονται σε όλη την ελληνική επικράτεια που προσπαθούν να φέρουν από τον Έβρο κυρίως παράνομους μετανάστες. Ο αγώνας ο δικός μας είναι τεράστιος, είναι καθημερινός, 24ώρες το 24ωρο και υπάρχουν πολλές μέρες που αυτές οι συλλήψεις των διακινητών αγγίζουν διψήφιο αριθμό» τόνισε στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριοφυλάκων Ελλάδος, Παναγιώτης Χαρέλας.

Σχετικές ειδήσεις

Νέα ντοκουμέντα από τις τουρκικές αθλιότητες κατά των 92 μεταναστών

Απανθρακωμένα δυο μικρά παιδιά πάνω σε σκάφος με μετανάστες

Λακωνία: Διασώθηκαν 75 μετανάστες που κινδύνευσαν στο Ακρωτήρι Μαλέας