ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδελφό του θύματος

Ηράκλειο: Η 38χρονη έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδελφό του θύματος

Αποκαλύψεις για τη δράστιδα της σοκαριστικής επίθεσης με καυστικό υγρό σε βάρος του 36χρονου πρώην συζύγου της

Ροζ φωτογραφίες σε ένα από τα αδέρφια του θύματος φέρεται να έστελνε λίγους μήνες πριν η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της στην Κρήτη, σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, όπως μεταδίδει το STAR.

Πιστεύεται ότι δεν επέλεξε καθόλου τυχαία τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της από τον 36χρονο.

Όπως εκτιμά ο ίδιος, δεν αποκλείεται η 38χρονη να το έκανε αυτό για να συναντηθεί μαζί του και να του επιτεθεί. Την ίδια ώρα η 38χρονη δράστιδα που κατηγορείται πλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας από προθεση παραμένει άφαντη.

Σήμερα το Newsbomb.gr μίλησε με τον δικηγόρο της, Μάνο Δρακωνάκη, ο οποίος υποστήριξε πως δεν γνωρίζει που κρύβεται η γυναίκα, και ανέφερε πως «είναι αρκετά δύσκολη και η επικοινωνία μου μαζί της».

Επιπλέον, τόνισε πως η 38χρονη «δεν φοβάται την Αστυνομία ούτε τη φυλακή, αλλά τις πράξεις αντεκδίκησης από το συγγενικό περιβάλλον του 36χρονου. Είναι σε κατάσταση σοκ και η ίδια, έχουμε να κάνουμε με μια φοβισμένη γυναίκα».

Έξαλλος ο πατέρας της 38χρονης -«Λέει ψέματα»

Έξαλλος εμφανίστηκε ο πατέρας της 38χρονης για την πράξη της, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν παίρνει το μέρος της και ότι η κόρη του «λέει ψέματα».

Η γυναίκα που εξακολουθεί να κρύβεται, ενώ ο 36χρονος εν διαστάσει σύζυγός της παραμένει στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα, δεν είχε δεχτεί ποτέ απειλές σύμφωνα με τα λεγόμενα του πατέρα της.

«Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος», τόνισε ο πατέρας της μιλώντας στο OPEN. Ο ίδιος πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή. Ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

«Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της», ανέφερε ο πατέρας της και επεσήμανε ότι ο 36χρονος «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε».

Τι ισχυρίζεται η 38χρονη

Η 38χρονη ισχυρίζεται ότι έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο στην προσπάθειά της να αμυνθεί καθώς την είχε απειλήσει και χτυπήσει επανειλημμένα.

Η γυναίκα μίλησε στην ΕΡΤ νωρίτερα σήμερα (24/10) και απαντώντας στην ερώτηση ποιος από τους δύο ζήτησε να συναντηθούν, είπε: «Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και εκείνος μου είπε, ότι δεν έχει ζάρια σήμερα το βράδυ -παίζει ζάρια σχεδόν κάθε βράδυ- και μπορούμε να βρεθούμε».

Για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ, η 38χρονη υποστήριξε πως «για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. ‘Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω όμως εσύ θα είσαι στο χώμα’. Εγώ μετά από αυτό… δεν ήθελα να με αγγίζει. Εκείνος με πίεσε πολύ για επαφή παρά την θέλησή μου… και μετά ξανά απειλές. Δυστυχώς θόλωσα».

Διαβάστε ακόμη: