ΕΛΛΑΔΑ

28η Οκτωβρίου: Η τελευταία παρέλαση για τον μικρό Τάσο στο Μαθράκι

28η Οκτωβρίου: Η τελευταία παρέλαση για τον μικρό Τάσο στο Μαθράκι
ΑΠΕ ΜΠΕ

28η Οκτωβρίου: Ο μικρός Τάσoς και η μητέρα του θα μετακομίσουν στην Τήλο

 

Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τίμησε για μια ακόμη φορά ο Τάσος ο μοναδικός μαθητής στο ακριτικό Μαθράκι, κάτι που, όμως, συνέβη για τελευταία φορά καθώς με την μητέρα του θα μετακινηθούν στην Τήλο.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του Τάσου, η ίδια υπέστη εκφοβισμό από «ανάποδους», όπως τους χαρακτήρισε.

Συγκεκριμένη μητέρα του μικρού Τάσου, Τζένη Γιαννοπούλου, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA», και ανέφερε πως είναι η τελευταία φορά που θα κάνει παρέλαση ο μικρός στο Μαθράκι καθώς θα φύγουν από το νησί λόγω εκφοβισμού.

«Ξυπνάει πρωί πρωί ο Τάσος. Είναι η τελευταία μας φορά στο Μαθράκι, από του χρόνου θα είμαστε στην Τήλο. Δεν είναι και ιδανικότερες οι συνθήκες. Πώς να νιώθει ένα παιδάκι όταν υπάρχει εκφοβισμός προς τη μητέρα του; Πρέπει να φροντίσω για την ψυχική υγεία του παιδιού μου. Δυστυχώς, ενώ σε γενικές γραμμές μας αγκάλιασαν, και πάντα υπήρχαν οι “ανάποδοι”. Ωστόσο αυτοί οι “ανάποδοι”, βρίσκονται σε καίριες θέσεις», είπε αρχικά.

«Υπήρχαν διάφορα αυτόν τον χρόνο, εγώ είχα ζητήσει τα αυτονόητα, για παράδειγμα να μην υπάρχουν φιάλες υγραερίου στον χώρο που κάνει μάθημα το παιδί μου, υπήρχαν άσχημα σκηνικά που τα έζησε ο μικρός. Θα πάμε στην Τήλο, είχαμε πρόσκληση από την δήμαρχο του νησιού. Η Τήλος έχει περίπου 100 παιδιά, έχει δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο», συμπλήρωσε η κ. Γιαννοπούλου.

Ο μικρός Τάσος εξέφρασε τα συναισθήματά του για την επικείμενη αλλαγή περιβάλλοντος.

Ο ίδιος ο μικρός μαθητής δήλωσε χαρούμενος για την αλλαγή αυτή προσθέτοντας, όμως, ότι «υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα τους πεθυμήσω. Έχω 6-7 φίλους».

Δείτε το βίντεο του Mega

Διαβάστε επίσης:

28η Οκτωβρίου - Χανιά: Έκανε παρέλαση αγκαλιά με το μωράκι της

Τσούνης: «Η Ελλάδα στέκεται πάντα στη σωστή πλευρά της Ιστορίας»

Θεοδωρικάκος: Υπερασπιζόμαστε τις πατριωτικές αξίες με κάθε κόστος