ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σεπόλια: Με πολλά μετρητά στη φυλακή ο Μίχος - Άλλαξε 2 φορές κελί

Σεπόλια: Με πολλά μετρητά στη φυλακή ο Μίχος - Άλλαξε 2 φορές κελί
Η καθημερινότητα του Μίχου και της μητέρας της 12χρονης στη φυλακή
Eurokinissi / φωτογραφία αρχείου

Ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός της 12χρονης προσπάθησε να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη στη φυλακή, όμως προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα.

Τόσο ο Ηλίας Μίχος όσο και η μητέρα της 12χρονης προσπαθούν να προσαρμοστούν στην καθημερινότητα της φυλακής. Ωστόσο, ο 53χρονος βιαστής και μαστροπός φαίνεται πως πήγε προετοιμασμένος, καθώς έφερε πάνω πολλά μετρητά.

Ο Μίχος προσπάθησε να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη στη φυλακή των Γρεβενών με σχεδόν 2.000 ευρώ, όμως προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μόλις εντόπισαν τα χρήματα τα μετέφεραν στο λογιστήριο της φυλακής, όπως προβλέπει ο κανονισμός, και του έδωσαν μάρκες για να μπορεί να συντηρείται μέσα στην πτέρυγά του. Οι μάρκες αυτές αντιστοιχούν σε 100 ευρώ την εβδομάδα.

Πρώην κρατούμενος που αποφυλακίστηκε πρόσφατα εξήγησε στο STAR πώς το χρήμα διευκολύνει τη ζωή των κρατουμένων, αναφέροντας ότι δεν αποκλείεται ο Μίχος να έχει κάνει γνωστό στους συγκρατούμενούς του ότι έχει χρήματα. «Αν κάποιος έχει χρήματα μπορεί να το σφυρίξει στους παλιούς», είπε χαρακτηριστικά.

Είπε, επίσης, ότι το πρώτο πράγμα που κοιτούν να πάρουν οι κρατούμενοι μέσα στη φυλακή, παράνομα, είναι κινητό τηλέφωνο. «Μπορεί για παράδειγμα ας πούμε να πάρω ναρκωτικές ουσίες από κάποιον μέσα στη φυλακή και μετά να του γράφω δέκα εβδομάδες σούπερ μάρκετ», προσέθεσε.

Ο Ηλίας Μίχος μέσα σε 10 ημέρες έχει αλλάξει δύο φορές κελί. Πλέον βρίσκεται μαζί με έναν κρατούμενο που έχει επίσης κατηγορηθεί για βιασμούς. Οι αλλαγές αυτές έγιναν για λόγους ασφαλείας, ενώ ακόμα δεν του επιτρέπεται να έχει επισκεπτήριο.

Ένας συγκρατούμενός του αναφέρει: «Είναι μαζεμένος, δεν λέει πολλά. Προαυλίζεται κανονικά. Μιλάει διαρκώς στο τηλέφωνο με την τηλεκάρτα.»

Από την άλλη, η μητέρα της 12χρονης που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού περιμένει την απόφαση για την αίτηση αποφυλάκισής της. Μέχρι να βγει η απόφαση η 37χρονη παραμένει απομονωμένη.

Από την ερχόμενη εβδομάδα η μητέρα της 12χρονη θα προαυλίζεται μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

Διαβάστε ακόμα:

Σεπόλια: Η περίεργη σχέση του Μίχου με τη μητέρα της 12χρονης

Σεπόλια: Πώς η 12χρονη πάλευε να αποφύγει τους βιασμούς

Σεπόλια: Αυτοί είναι οι 3 που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 12χρονης