Πτήση Emirates: Αυτός είναι ο Τούρκος υπήκοος που αναζητούσε η CIA

Εντοπίστηκε ο ύποπτος για το θρίλερ στις πτήσεις της Emirates

Πτήση Emirates: Αυτός είναι ο Τούρκος υπήκοος που αναζητούσε η CIA
1'

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 35χρονο Τούρκο, ο οποίος θα προέβαινε σε τρομοκρατική ενέργεια μόλις η πτήση στην οποία θα επέβαινε αναχωρούσε από το αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 35χρονος που θεωρείται πως είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης προσπάθησε το προηγούμενο διάστημα να λάβει βίζα προκειμένου να ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη. Ο 35χρονος φαίνεται πως είχε μπει στην Ελλάδα από την Τουρκία πριν από τρία περίπου χρόνια και διέμενε στη χώρα μας υπό καθεστώς ασύλου. Μάλιστα είχε κάνει και αίτηση για άσυλο με τις ελληνικές αρχές να του χορηγούν προσωρινή άδεια διαμονής στη χώρας μας έως και το 2025.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πληροφορίες της CIA, που αξιολογήθηκαν ως σοβαρές από την ΕΥΠ, ότι σε πτήση της εταιρείας από την Αθήνα επέβαινε ύποπτος επιβάτης, η μια καθηλώθηκε πριν απογειωθεί και η δεύτερη επέστρεψε να προσγειωθεί στην Αθήνα.

Τελικά ο 35χρονος Τούρκος εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (11/11) σε περιοχή της Αθήνας όπου έγινε και η προσαγωγή του.

Διαβάστε επίσης:

Πτήση Emirates: Το παρασκήνιο του θρίλερ - Όλα άρχισαν από ένα...email

Emirates: Τούρκος υπήκοος ο ύποπτος – Εντοπίστηκε εκτός της πτήσης στην Αθήνα

Emirates: Συγκλονίζει επιβάτης - «Τρελή η πορεία του αεροσκάφους»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή