ΕΛΛΑΔΑ

Ρουμανία: Επιστρέφουν στην Ελλάδα αρκετοί επιβάτες του τροχαίου

Ρουμανία: Επιστρέφουν στην Ελλάδα αρκετοί επιβάτες του τροχαίου
AP

Επιστρέφουν αεροπορικώς στην Ελλάδα αρκετοί από τους επιβάτες του τροχαίου στο Βουκουρέστι - Εννέα άτομα βρίσκονται ήδη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, εννέα επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους επέστρεψαν ήδη αεροπορικώς στην Ελλάδα με πτήση Βουκουρέστι-Αθήνα στις 10:45, ενώ ακόμη εννέα θα επιστρέψουν το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Υπηρεσία Ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών, οι επιβάτες μεταξύ των οποίων είναι και Θεσσαλονικείς, αναμένεται να μεταφερθούν στα ορμητήριά τους, από το αεροδρόμιο, με λεωφορεία.

Στην Ελλάδα επιστρέφουν οι επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους και εξέφρασαν την επιθυμία να επιστρέψουν, ενώ κάποιοι αποφάσισαν να μείνουν στο Βουκουρέστι καθώς νοσηλεύονται συγγενείς τους.

Στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, θα φτάσει και πτήση που μεταφέρει επτά επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο Νίκος Χλόψιος είναι ο ταξιδιώτης που έχασε τη ζωή του

Ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του, ονομαζόταν Νίκος Χλόψιος, ήταν 53 ετών και ζούσε με την οικογένειά του στη Λάρισα. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού 24 ετών και ενός αγοριού 21 ετών.

Στη μοιραία εκδρομή βρισκόταν μαζί με τη γυναίκα του, με την οποία έκαναν ταξίδι στο εξωτερικό μετά από χρόνια. Αφού έγινε το δυστύχημα η σύζυγός του δεν ενημερώθηκε άμεσα για το που βρισκόταν ο άνδρας της. Πρώτα το έμαθαν τηλεφωνικά τα παιδιά του από τη Λάρισα.

Η οικογένειά του ζει ένα δράμα με τη μητέρα του 55χρονου να μην μπορεί να διανοηθεί ότι δεν θα ξαναδεί τον γιο της.