ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Εικόνες από το σπίτι της ηλικιωμένης μετά την έκρηξη φιάλης

Κρήτη: Εικόνες από το σπίτι της ηλικιωμένης μετά την έκρηξη φιάλης
Πώς έγινε το σπίτι από την έκρηξη φιάλης υγραερίου
Cretapost.gr

Από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική, υπήρξε διαρροή από τη φιάλη υγραερίου στον χώρο της κουζίνας με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και να πέσει τμήμα της οροφής και η 88χρονη να βρει ακαριαίο θάνατο.

Τραγωδία με μία ηλικιωμένη νεκρή σημειώθηκε στο Ρέθυμνο όταν οροφή κατοικίας έπεσε και την καταπλάκωσε. Από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Πυροσβεστική, υπήρξε διαρροή από τη φιάλη υγραερίου στον χώρο της κουζίνας με αποτέλεσμα να προκληθεί έκρηξη και να πέσει τμήμα της οροφής και η 88χρονη να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι γείτονες που άκουσαν τον δυνατό κρότο ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου, άνδρες της οποίας ανέσυραν την σορό της 88χρονης ενώ διενεργείται προανάκριση.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Σορός ηλικιωμένης ανασύρθηκε ύστερα από καταπλάκωσή της από την οροφή βοηθητικού χώρου οικίας, στην περιοχή Φρατί Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου Κρήτης, κατά τις πρωινές ώρες σήμερα. Στην επιχείρηση συμμετείχαν επτά (7) πυροσβέστες με τρία (3) οχήματα. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Σχετικές ειδήσεις

Κρήτη: Εξερράγη φιάλη υγραερίου και κατέρρευσε στέγη -Νεκρή ηλικιωμένη

Κρήτη: Συγκλονίζει η μάχη που έδωσε 16χρονη πριν τον θάνατό της

Ηράκλειο: Συναγερμός για λιποθυμία 6χρονου σε κατάστημα