ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Έξαλλος ο πατέρας Αντώνιος - «Δεν σας πρόδωσα!»

Κιβωτός του Κόσμου: Έξαλλος ο πατέρας Αντώνιος -  «Δεν σας πρόδωσα!»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ο πατέρας Αντώνιος για τα όσα κατηγορείται, δηλώνει πως δεν έχει προδώσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών

Μετά τη βροχή καταγγελιών για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, ο πατέρας Αντώνιος μίλησε για τα όσα ακούγονται σε βάρος του .

Ο ιερέας ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος για ασέλγεια, συναντήθηκε με τον δημοσιογράφο Άλεξ Στεφανόπουλο και μετέφερε τις σκέψεις του για τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του. Το βασικό μήνυμα που επιθυμεί να στείλει είναι ότι «δεν πρόδωσε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Συγκεκριμένα πατέρας Αντώνιος δήλωσε:

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Θεό. Είμαι λειτουργός του Υψίστου και είμαι έτοιμος να αποδεχτώ ό,τι ο Θεός επιτρέψει είτε κατά παραχώρηση είτε κατά ευλογία. Μετέχω στο σχέδιο του Θεού ενεργά και για του μυστηρίου της ιερωσύνης και της Χάριτος που μου εκχωρήθηλε κατά την χειροτονία μου και εις διάκονο και εις πρεσβύτερο. Επομένως γνωρίζω τη σταυρική και μαρτυρική πορεία προς τον Γολγοθά όπως γνωρίζω με την ίδια βεβαιότητα και το τέλος αυτής της μαρτυρικής πορείας που είναι η ανάσταση και η δήλωση πρώτα ενώπιον του Θεού και ύστερα ενώπιον των ανθρώπων. Η αγωνία μου είναι το μέλλον μόνον αυτών όλων των παιδιών, τα όνειρα, η πορεία και οι ελπίδες τους. Το μήνυμα που εκπέμπω και επιθυμώ να φτάσει τους Έλληνες πολίτες είναι: Δεν σας πρόδωσα! Δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας! Δεν πρόδωσα την αγάπη και τον σεβασμό σας! Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη!».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε κατά την επικοινωνία του με τον πατέρα Αντώνιο, εκείνος ήταν έξαλλος, καταπονημένος και καταστεναχωρημένος. Μάλιστα σύμφωνα με τον Άλεξ Στεφανόπουλο, ο πατέρας Αντώνιος εξακολουθεί να έρχεται σε επαφή με τα παιδιά ενώ συνομιλεί μαζί τους και στο τηλέφωνο.

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία «καίει» τον πατέρα Αντώνιο

Κιβωτός του Κόσμου: Στο μικροσκόπιο οι καταθέσεις του πατέρα Αντωνίου

Κιβωτός του Κόσμου-19χρονος: Τον είχαν θεό και αυτός ασέλγησε πάνω μου