ΕΛΛΑΔΑ

Η... ντόλτσε βίτα της Βίκυς Σταμάτη

Η... ντόλτσε βίτα της Βίκυς Σταμάτη

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας σχετικά με την «παραμυθένια» ζωή της Βίκυς Σταμάτη η οποία ξόδευε αλόγιστα χιλιάδες ευρώ για είδη ένδυσης και παροχές καλλωπισμού και αναψυχής στα πιο φημισμένα κέντρα της Αθήνας αλλά και της Ευρώπης.

Ειδικά σύμφωνα με αποδείξεις, που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές, η κ. Σταμάτη εμφανίζεται να έχει ταξιδέψει στην Ισπανία για να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα πλέον φημισμένα σπα στον κόσμο.

Όπως προκύπτει από το πλουσιότατο αρχείο που διατηρούσε ο πρώην υπουργός, τα ακριβά γούστα και οι απαιτήσεις που είχε η προφυλακισμένη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σύζυγός του, δεν περιορίζονταν μόνο στην αγορά πολυτελών ρούχων και αξεσουάρ...

Αποδείξεις, που έχουν στα χέρια τους οι ειδικοί ανακριτές, καταδεικνύουν πολλές ακόμη σκανδαλώδεις σπατάλες της Βίκυς Σταμάτη και αποκαλύπτουν τι ξόδευε για την αισθητική της περιποίηση.

Υλικό του αρχείου του κ. Τσοχατζόπουλου, το οποίο αποτελεί... θησαυρό για τις δικαστικές αρχές αποδεικνύει ότι η κ. Σταμάτη εμφανίζεται να έχει ταξιδέψει στην Ισπανία, προκειμένου να αφεθεί στα έμπειρα χέρια των αισθητικών ενός από τα διασημότερα κέντρα ομορφιάς του κόσμου.

«Χίλιες και μία νύχτες» στον παράδεισο ομορφιάς

Αποδείξεις πληρωμής για θεραπείες ομορφιάς και μασάζ, που βρίσκονται στη δικογραφία, αποδεικνύουν ότι η Βίκυ Σταμάτη έζησε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στο MARBELLA CLUB THALASSO.

Στο φημισμένο ισπανικό σπα, όπου καταφεύγουν πολλοί VIP, για να απολαύσουν ποικιλία από θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται ότι παρέμεινε μόλις πέντε μέρες και συγκεκριμένα το διάστημα από 12 μέχρι 17 Αυγούστου του 2001.

Στο κέντρο, η Βίκυ Σταμάτη έλαβε τις υπηρεσίες έμπειρων αισθητικών και μασέρ για τις οποίες πλήρωσε, μόνο για το πρόγραμμα της 14ης Αυγούστου, 110.000 πεσέτες, δηλαδή 664,14 ευρώ.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις αποδείξεις πληρωμής, η κ. Σταμάτη φαίνεται ότι κατέβαλε 150.000 πεσέτες για θεραπεία με φύκια.

Ακόμη, για τρία ειδικά ντους με επτά κεφαλές έδωσε 15.000 πεσέτες, ενώ για δύο ειδικές θεραπείες ηλιοπροστασίας μία υψηλή και μία μέτρια 5.300 πεσέτες.

Το... βαρύ αυτό πρόγραμμα περιελάμβανε ακόμη ένα «δυναμικό πρόγραμμα πισίνας» που στοίχισε 5.800 πεσέτες, σε συνδυασμό με υδρομασάζ, για το οποίο κατέβαλε επίσης 5.800 πεσέτες.

Μυθικά ποσά για τις... απολαύσεις του ζεύγους Τσοχατζόπουλου

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις αρχές του 2005 η Βίκυ Σταμάτη έλαβε επιστολή από την Τράπεζα UBS με τίτλο «Υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με ελβετικές παραδόσεις», με την οποία οι Ελβετοί την καλούσαν στο Φεστιβάλ των Άλπεων, επειδή ήταν διακεκριμένη πελάτισσα της τράπεζας.

Η διεύθυνση της UBS ενημερώνει από τις 6 Φεβρουαρίου 2007 ότι έχει γίνει κράτηση για εκείνη και μάλιστα σε «ιδιαίτερες θέσεις» για το επόμενο Φεστιβάλ στις Άλπεις που ήταν προγραμματισμένο για τον Αύγουστο.

Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως, εκτός από τους τραπεζικούς λογαριασμούς σε ξένες τράπεζες με τα εκατομμύρια, είναι τα έξοδα που έκαναν ο πρώην υπουργός και η σύζυγός του, για να ανακαινίσουν, να επιπλώσουν και να στολίσουν το νεοκλασικό της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου, στην Ακρόπολη.

Τα έγγραφα που κρατούσε ο Ακης Τσοχατζόπουλος στο αρχείο αποκαλύπτουν τα αλόγιστα έξοδα για την πολυτελή οικία του.

Πολλά από αυτά έχουν αφήσει άφωνους τους ειδικούς ανακριτές που διαπιστώνουν ότι ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ, μεταξύ άλλων, για συλλέκτες διανομής πάνελ για την ψύξη και τη θέρμανση, που κόστισε 50.000 ευρώ, δίκτυο αεραγωγών (κανάλια) για τον κλιματισμό της οικίας, στόμια, μονώσεις κ.λπ., τέσσερις κλιματιστικές μονάδες για τις οποίες πληρώθηκαν 110.000 ευρώ, αντλία θερμότητας-ψύξης, σωληνώσεις, τρίοδοι, που στοίχισε 100.000 ευρώ, κατασκευή-ηχομόνωση μηχανοστασίου, για το οποίο καταβλήθηκε ποσό 20.000 ευρώ.Σε άλλη απόδειξη αναφέρεται ότι τα τζάμια κόστισαν 103.000 ευρώ, τα κηπευτικά κόστισαν 32.000 ευρώ, ενώ μόνο για την κατασκευή «παπουτσοθήκης λακαριστής στον διάδρομο του υπογείου» η προτεινόμενη τιμή είναι 1.200 ευρώ.

Μέχρι και η αποτρίχωσή της στοίχισε... χρυσάφι

Η σύζυγος του πρώην υπουργού, που κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος σχετικά με τον τρόπο που απέκτησε το νεοκλασικό «παλάτι» της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, δεν παρέλειψε να κάνει και αποτρίχωση, η οποία κόστισε 7.500 πεσέτες...

Ακόμη για δύο φορές απόλαυσε το περίφημο «σουηδικό μασάζ», για το οποίο πλήρωσε 28.000 πεσέτες. Φυσικά από το σπέσιαλ πρόγραμμα που επέλεξε στο φημισμένο κέντρο ομορφιάς της Ισπανίας, δεν θα μπορούσε να λείπει μία «πλήρης αναζωογονητική ενυδάτωση», που χρεώθηκε 25.000 πεσέτες.

Η θεραπεία ομορφιάς που έκανε τις παραμονές του Δεκαπενταύγουστου του 2001 η Βίκυ Σταμάτη, ολοκληρώθηκε στη «σπέσιαλ καμπίνα ενυδάτωσης», που κόστισε 3.400 πεσέτες.

Ρoή Ειδήσεων