Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σκέφτεται να μετακομίσει στην Ελλάδα ο γιος του, Παύλος

Newsbomb

eurokinissi

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα επιθυμεί ο Παύλος Γλύξμπουργκ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα επεξεργάζεται ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος Γλύξμπουργκ, μετά το θάνατο του πατέρα του.

Ο Παύλος ζει με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ-Μίλλερ στη Νέα Υόρκη όπου το ζευγάρι δραστηροποιείται και επαγγελματικά, ωστόσο όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου Β' σκέφτεται να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα.

Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας επικαλούμενος πηγές της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.«Είναι μία απόφαση που πήρε ο Παύλος τις τελευταίες ώρες. Ο Παύλος έχει σπίτι και στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη. Βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανεύρεσης κατοικίας στην Αθήνα και τους επόμενους μήνες θα υπάρξει μόνιμη εγκατάσταση του Παύλου στην Αθήνα» είπε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.

Σημειώνεται ότι Παύλος Γλύξμπουργκ παντρεύτηκε τη βρετανικής καταγωγής Μαρί Σαντάλ-Μίλλερ , την 1η Ιουλίου 1995. Το ζευγάρι έχει πέντε παιδιά την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Οι γιοι του τέως βασιλιά Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος έφτασαν γύρω στις 11 το πρωί της Δευτέρας στη Μητρόπολη, λίγο πριν ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του πατέρας τους

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved