ΕΛΛΑΔΑ

Ανθή Λινάρδου: Ξεσπά η μητέρα της για τον συζυγοκτόνο- «Όποτε τον βλέπω θέλω να του σπάσω το κεφάλι»

Ανθή Λινάρδου: Ξεσπά η μητέρα της για τον συζυγοκτόνο- «Όποτε τον βλέπω θέλω να του σπάσω το κεφάλι»

Συγκλονίζει η  μητέρα της Ανθής Λινάρδου 7 χρόνια μετά τη δολοφονία με τα όσα λέει - «Τα παιδιά είχαν πέντε χρόνια να πουν τη λέξη μαμά, ρωτούν πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία για να την ξαναδούν»

Μετά την επ’ αόριστον αναβολή που πήρε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Ανθής Λινάρδου στο Βελβεντό Κοζάνης από τον σύζυγό της, η μητέρα της ξέσπασε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ζητώντας να εκτίσει κανονικά την ποινή του, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

«Ζούμε μια δύσκολη κατάσταση, τον βλέπουμε συνεχώς μπροστά μας. Γιατί να γίνει νέα δίκη; Έχει προκύψει κανένα νέο στοιχείο ή έγινε ξαφνικά καλό παιδί; Όποτε τον βλέπω θέλω να του σπάσω το κεφάλι. Αυτός είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα κι εμένα το κορίτσι μου είναι στο χώμα», είπε η μητέρα της Ανθής.

Η ίδια προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να στηρίξει τα τρία παιδιά της κόρης της, τον 14χρονο γιο και τα δύο δίδυμα κοριτσάκια της που τώρα είναι 12 ετών.

«Τα παιδιά δεν εκφράζονται. Κρατούν μέσα τους τον πόνο τους γιατί δε θέλουν να με στεναχωρούν. Με ρωτάνε συχνά “γιατί δε θα ξαναδούμε τη μαμά;”, “πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία για να τη δούμε πάλι;” Μου είπαν μέχρι ότι φταίω εγώ γιατί δεν τη γεννάω ξανά», συνέχισε η μητέρα της άτυχης Ανθής Λινάρδου.

Όπως είπε, τα παιδιά είχαν πέντε χρόνια να πουν τη λέξη «μαμά». Τώρα τα κοριτσάκια παίζουν με τις κούκλες τους και κάνουν ότι είναι οικογένεια, ο μεγάλος όμως είναι κλεισμένος στον εαυτό του.

Και τα τρία γνωρίζουν ότι ο μπαμπάς τους σκότωσε τη μητέρα τους. Οι κραυγές τους, όταν τους είπαν την αλήθεια έσκισαν τους ουρανούς. Από τότε δε θέλουν να έχουν καμία σχέση ούτε με τον τόπο του πατέρα τους, ούτε και με τον παππού και τη γιαγιά από την πλευρά του μπαμπά τους.

«Να μείνει στη φυλακή θέλω για το διάστημα που έχει καταδικαστεί. Με βασανίζει ένα τεράστιο γιατί. Γιατί τι σκότωσε; Γιατί δεν την πήρα να τη φέρω στην Αθήνα, αφού ήξερα ότι δεν περνούσε καλά; Τι έφταιξε το παιδί μου και το σκότωσε; Το παιδί μου δε θα γυρίσει, αλλά κι εκείνος δε θέλω να δει το φως του ήλιου ξανά», είπε εξοργισμένη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις στο Κορωπί: Το Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την εξαφάνιση της Άρτεμις

Χανιά: Ώρες αγωνίας για το παιδάκι που κατάπιε tuboflo - Μεταφέρεται στη ΜΕΘ Παίδων του Ηρακλείου

Ρέθυμνο: Παραδόθηκε ο πατέρας του αστυνομικού - Στον εισαγγελέα οι άλλοι τρεις