ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Με τη συνδρομή της «Λάικα» κατασχέθηκαν πάνω από 30 κιλά κάνναβης

Αλεξανδρούπολη: Με τη συνδρομή της «Λάικα» κατασχέθηκαν πάνω από 30 κιλά κάνναβης
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Αλεξανδρούπολη: Οι συλληφθέντες, δύο άνδρες και μία γυναίκα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Σε ειδική κρύπτη στην οροφή αυτοκινήτου είχαν κρύψει περισσότερα από 30 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Πιο αναλυτικά, το απόγευμα της Δευτέρας σε περιοχή της Ροδόπης, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης για τη δράση εγκληματικού κυκλώματος που μεταφέρει ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία στην Τουρκία μέσω Ελλάδας εντόπισαν τους δύο εκ των τριών συλληφθέντων δραστών να επιβαίνουν σε Ι.Χ αυτοκίνητο μεταφέροντας τα ναρκωτικά.

Ο τρίτος δράστης με άλλο αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός για να αποφύγουν τον εντοπισμό και την σύλληψη.

Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ναρκωτικών «LAIKA» της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ωστόσο εντοπίστηκαν οι 44 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 32.050 γραμμαρίων, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην οροφή του αυτοκινήτου.

Οι συλληφθέντες, δύο άνδρες και μία γυναίκα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνται στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης: Στο «δρόμο» ξαφνικά 139 εργαζόμενοι

Αλεξανδρούπολη: Φωτιά με σοβαρές υλικές ζημιές σε διώροφη κατοικία στον Απαλό

Αλεξανδρούπολη: Διακινητής έπεσε σε μπάρα διοδίων για να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο