ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Νέο πρόσωπο στο στόχαστρο των Αρχών για τον βιασμό της 12χρονης - Αναμένονται δύο συλλήψεις

Σεπόλια: Νέο πρόσωπο στο στόχαστρο των Αρχών για τον βιασμό της 12χρονης - Αναμένονται δύο συλλήψεις
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες σε ό,τι αφορά την υπόθεση εκπόρνευσης και βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια.

Νέες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες σε ό,τι αφορά την υπόθεση εκπόρνευσης και βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών έχει μπει ένα πρόσωπο ευρέως γνωστό.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται ενώ σύμφωνα με την τηλεόραση του Open πληροφορίες γίνονται ακόμη και ανακτήσεις διαγραμμένων μηνυμάτων, προκειμένου να έρθουν όλα στο φως και να συλληφθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι.

«Αναμένεται να γίνουν ακόμα δύο συλλήψεις, η μία μάλιστα θα είναι καραμπινάτη και θα προκαλέσει αίσθηση. Πρόκειται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, για δημόσιο πρόσωπο. Το παιδί έχει "ξεκλειδώσει" και δίνει συνεχώς νέα στοιχεία», δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας κάνουν φύλλο και φτερό τα πάντα, ενώ ανακτούν ακόμη και διαγραμμένα αρχεία. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και αν κάποιος προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του, οι Αρχές μπορούν να τα ανακτήσουν και δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να υπάρξουν νέες κλήσεις στη ΓΑΔΑ.

Η υπερασπιστική γραμμή του Ηλία Μίχου

Ο Ηλίας Μίχος θα δώσει στις 6 Μαρτίου συμπληρωματική απολογία ενώπιον της ανακρίτριας, κατηγορούμενος ως βιαστής και «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με το Star, ο Ηλίας Μίχος αναμένεται να παραδεχθεί ότι ασέλγησε στη 12χρονη, αλλά θα αρνηθεί την κατηγορία της μαστροπείας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μίχος θα αρνηθεί ότι είχε δεύτερο κινητό και θα υπονοήσει ότι ίσως η μητέρα του παιδιού ήταν αυτή που την εξέδιδε.

Σχετικές ειδήσεις