ΕΛΛΑΔΑ

Super Κική: «Ο σύντροφος της φίλης της την απειλούσε μπροστά στο παιδί της»

Super Κική: «Ο σύντροφος της φίλης της την απειλούσε μπροστά στο παιδί της»

Ο πρώην σύντροφος της φίλης της Super Κικής την απειλούσε μεθυσμένος μπροστά στο παιδί της, όπως αποκάλυψε δικηγόρος της.

Η Super Κική μετά την περιπέτεια με τη σύλληψη και την κράτηση της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, το ίδιο και η φίλη της.

Έπειτα από τη δικαστική απόφαση ο δικηγόρος της φίλης της διάσημης influencer αποκάλυψε ένα επεισόδιο με τον σύντροφό της, ο οποίος όπως είπε παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που του είχαν επιβληθεί.

«Υπάρχουν τρεις ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή και σωματική βία και εξύβριση. Οι δύο δικάζονται μέσα στον μήνα Μάρτιο εναντίον του συντρόφου της εντολέως μου. Υπάρχει ένας περιοριστικός όρος που απαγορεύει τον άνθρωπο αυτόν να την πλησιάζει, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Οπότε παραβίασε αυτόν τον όρο», δήλωσε ο Μιχάλης Τριαντάφυλλος στον Αlpha.

Συγκεκριμένα είπε ότι είχε εισβάλει στο σπίτι της μεθυσμένος και την απειλούσε:

«Ο πρώην σύντροφος της σε κατάσταση μέθης εισέβαλε στο σπίτι της εντολέως μου – παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί – και την απειλούσε μπροστά στο παιδί της» τόνισε ο δικηγόρος.

«Η Super Κική κάλεσε την αστυνομία πριν και μετά το επεισόδιο», κατέληξε.