ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΑΒ στο Newsbomb.gr: «Οι εικόνες που είδαμε ήταν βγαλμένες από ταινία του Χόλυγουντ»

Πρόεδρος ΕΚΑΒ στο Newsbmb.gr: «Οι εικόνες που είδαμε ήταν βγαλμένες από ταινία του Χόλυγουντ»
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Ο πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Γιάννης Γούλας, μιλώντας στο Newsbomb.gr για την κατάσταση που επικρατεί στα Τέμπη έκανε λόγο για σκηνές βγαλμένες από ταινία.

Ρεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Συγκλονίζουν οι περιγραφές διασωστών που βρέθηκαν στο σημείο του φονικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ο Πρόεδρος εργαζομενων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Γιάννης Γούλας, μίλησε στο Newsbomb.gr για την κατάσταση που επικρατεί στα Τέμπη ενώ έκανε λόγο για σκηνές βγαλμένες από ταινία.

«Εμείς βρεθήκαμε από το πρώτο λεπτό που μας ειδοποίησαν ότι υπάρχει εκτροχιασμός τρένων. Το σκηνικό το οποίο είδαμε ήταν βγαλμένο από ταινία του Χόλυγουντ. Βλέπαμε άτομα να βγαίνουν από τα βαγόνια και να ζητούν βοήθεια, βλέπαμε στα πρώτα βαγόνια φωτιά με αποτέλεσμα να γίνεται πιο δύσκολο το έργο μας ώστε να πλησιάσουμε πιο κοντά στους ανθρώπους που ήθελαν τη βοήθεια μας. Υπήρχε τρόμος. Υπήρχαν άνθρωποι έξω από τα βαγόνια, στα χωράφια που εκλιπαρούσαν για βοήθεια. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση του ΕΚΑΒ. Υπήρχαν αρκετοί διασώστες και γιατροί από το ΕΚΑΒ».

Όσον αφορά τις έρευνες αλλά και τον αριθμό των νεκρών ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στο κομμάτι της ανάσυρση. Οι διασώστες ψάχνουν ανθρώπους που είναι εγκλωβισμένοι. Λογικά ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε».

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Ο Ελληνισμός της Αυστραλίας θρηνεί για την ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα

Τέμπη: Ανασύρθηκαν 7 απανθρακωμένες σοροί από το βαγόνι του εστιατορίου

Τέμπη - Λύγισε ο Λιάγκας με την κραυγή της μάνας