Τέμπη: Κατατέθηκε η πρώτη μηνυτήρια αναφορά

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε τραυματίας στη φονική σύγκρουση στα Τέμπη καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.
 Τέμπη: Κατατέθηκε η πρώτη μηνυτήρια αναφορά
Intime news / Φωτογραφία αρχείου
1'

Κατατέθηκε η πρώτη μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου των εταιρειών του ΟΣΕ αλλά και πολιτικών προσώπων που είχαν την εποπτεία του Οργανισμού από τραυματία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η μήνυση κατατέθηκε στην Εισαγγελία της Αθήνας και ζητείται η διερεύνηση ευθυνών φυσικών ή ηθικών αυτουργών με πράξεις η παραλείψεις είτε πρόκειται για υπευθύνους του ΟΣΕ είτε για πολιτικά πρόσωπα.

Η ανακοίνωση των δικηγόρων

«Οι εταιρείες Θεόδωρος Π. Μαντάς και Συνεργάτες και Λουκάς Θ. Αποστολίδης και Συνεργάτες αναλάβαμε καθήκοντα νομικής εκπροσώπησης για μία εκ των πολλών τραυματιών από το φονικό δυστύχημα στα Τέμπη. Καταθέσαμε σήμερα, 17/03/2023 μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για λογαριασμό της εντολέως μας και επιφυλασσόμαστε να προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες για την προάσπιση των δικαιωμάτωντης.

Με την μηνυτήρια αναφορά που καταθέσαμε, ζητάμε την πλήρη διερεύνηση σε σχέση με τηντέλεση πληθώρας ποινικών αδικημάτων, τελεσθέντων εξ οιουδήποτε υπαιτίου, φυσικού ή ηθικού αυτουργού και συμμετόχου, με πράξεις ή δια παραλείψεως ανεξαρτήτως της θέσεως τους,είτε στην ιεραρχία των διοικήσεων του τριχοτομημένου ΟΣΕ είτε στα πολιτικά πρόσωπα που έχουν την ευθύνη και την εποπτεία του, αφενός σε βάρος της εντολέως μας και αφετέρου εις βάρος των επιβατών του μοιραίου τραίνου “Intercity 62”».

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Ένα από τα πιο σοβαρά ντοκουμέντα βλέπει το «φως» της δημοσιότητας -Τι έγινε το μοιραίο βράδυ

Τέμπη: Ο γιατρός - «φύλακας άγγελος» του Γεράσιμου - Όλη η επιστημονική ομάδα στο πλευρό του

Τέμπη: Τι λένε οι πυροσβέστες που υπέστησαν χημικά εγκαύματα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:31ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΜΑΛΙΑΣ

Νέα εποχή για το Newsbomb.gr!