ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Οι ανεγκέφαλοι σκότωσαν τα παιδιά μας» - Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων

Τέμπη: «Οι ανεγκέφαλοι σκότωσαν τα παιδιά μας» - Ξεσπούν οι συγγενείς των θυμάτων

Ξεχειλίζει η οργή από τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών

Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα από τις οικογένειες των ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο στο πολύνεκρο δυστύχημα των Τέμπων.

Για το ανείπωτο δράμα που βιώνει μίλησε στον ΑΝΤ1 Αντώνης Δουρμίκας ο οποίος θρηνεί την απώλεια της 36χρονης κόρης του Έλενας, που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία Intercity 62.

«Τι να πω για τους ανεγκέφαλους που βάζουν σε τέτοιες θέσεις και σκοτώνουν τα παιδιά μας» δήλωσε ο τραγικός πατέρας, ενώ για το αν τους πήρε κάποιος τηλέφωνο μετά το δυστύχημα είπε ότι κανένας δεν επικοινώνησε μαζί τους, παρά μόνο ο στρατός. «Τους ευχαριστώ που τίμησαν την μνήμη της κόρης μας» ανέφερε.

Σημείωσε ότι η σύζυγός του είναι συντετριμμένη, ωστόσο προσπαθούν να επανέλθουν σε μια καθημερινότητα, ενώ αναμένεται να κινηθούν και νομικά. Επίσης δήλωσε ότι τα εγγόνια του μένουν προσωρινά μαζί του.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε και ο πατέρας του Δημήτρη Μασσαλή, του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με το Intercity. Όπως είπε ο γιος του δεν του είχε πει ότι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, παρά μόνο για καθυστερήσεις. «Αν το ξέραμε δεν θα ρισκάραμε την ζωή του παιδιού μας», τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης δεν του λένε τίποτα.

Όσον αφορά τον Γεράσιμο, τον μοναδικό επιβάτη που επιβίωσε από το πρώτο βαγόνι και συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ, η γιαγιά σε δηλώσεις της στον ANT1 τόνισε ότι προσεύχονται ώστε το παιδί να γίνει καλά, ενώ ανέφερε ότι δεν έχουν ενημέρωση από τους γιατρούς. Μιλώντας για τον εγγονό της είπε μεταξύ άλλων ότι είναι αριστούχος και ένα ενάρετο παιδί.

Σχετικές ειδήσεις

Σιδηρόδρομοι: Τέσσερα δυστυχήματα των τελευταίων έξι ετών στο «μικροσκόπιο» της Δικαιοσύνης

Δρομολόγια τρένων: «Στοίχημα» η έναρξη πριν το Πάσχα - Τα προβλήματα και οι παρεμβάσεις

Όλο το πόρισμα της ΡΑΣ για το δυστύχημα στα Τέμπη