ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από επίθεση του 27χρονου «δράκου» της Κηφισιάς σε 8χρονη

Βίντεο ντοκουμέντο από επίθεση του 27χρονου «δράκου» της Κηφισιάς σε 8χρονη
Glomex

Κηφισιά: Ο άνδρας συνελήφθη την Δευτέρα 20 Μαρτίου μετά από καταγγελίες και άλλων γυναικών για απόπειρες βιασμού

Σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον «δράκο» της Κηφισιάς, τον νεαρό άνδρα ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαρτίου για τον βιασμό δύο γυναικών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star ο 27χρονος είχε επιχειρήσει να βιάσει ακόμη και ένα ανήλικο κορίτσι, μόλις 8 ετών.

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει την επίθεση του στην ανήλικη.

Στο βίντεο διακρίνεται η 8χρονη να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς της για να πάει στην προπόνηση. Το κορίτσι μπαίνει στο αυτοκίνητο και κλείνει την πόρτα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζεται ο 27χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο, ανοίγει την πόρτα και προσπαθεί με τη βία να τραβήξει έξω την ανήλικη, χρησιμοποιώντας μάλιστα χυδαίες εκφράσεις.

Οι γονείς του παιδιού μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την τραυματική εμπειρία που έζησε το παιδί τους.

«Άνοιξε την πορτα και είπε στο παιδί "θα σε γ....". Με ρώτησε τι σημαίνει αυτή η φράση... Τράβαγε το παιδί από το χέρι, ευτυχώς η πεθερά μου, με ό,τι κίνδυνο υπήρχε, κατάφερε να φύγει τραβώντάς τον, γιατί δεν άφηνε το πόμολο της πόρτας», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Όπως είπε η μητέρα της, η 8χρονη μέχρι σήμερα είναι φοβισμένη, κοιτάει δεξιά και αριστερά κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκίνητο.

«Το παιδί μου έπαθε σοκ, γιατί δεν ακούει τέτοιες κουβέντες. Μπαίνει και βγαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά για να δει μην την πλησιάζει κάποιος δεν τον γνωρίζει».

Ο άνδρας συνελήφθη την Δευτέρα 20 Μαρτίου, από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από καταγγελίες και άλλων γυναικών για απόπειρες βιασμού.