ΕΛΛΑΔΑ

Ξέσπασε πατέρας παιδιού που σώθηκε με μέθοδο υποθερμίας του Ανδρέα Ηλιάδη

Ξέσπασε πατέρας παιδιού που σώθηκε με μέθοδο υποθερμίας του Ανδρέα Ηλιάδη

«Είναι απαράδεκτο να ακούμε τέτοια λασπολογία για έναν άνθρωπο που σώζει ζωές», είπε ο πατέρας ενός παιδιού που σώθηκε από τον γιατρό Ηλιάδη με την μέθοδο της υποθερμίας

 

Ο πατέρας ενός 12χρονου παιδιού που σώθηκε με τη μέθοδο της υποθερμίας που εφάρμοσε ο Ανδρέας Ηλιάδης, ξεσπά μετά την επίθεση εναντίον του γιατρού.

Ο κ. Παγώνης είδε τον γιο του να σώζεται με την συγκεκριμένη μέθοδο. Συγκεκριμένα το 12χρονο τότε παιδί είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό του. Ο μικρός νοσηλεύτηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ο κ. Ηλιάδης μαζί με την ομάδα του τον υπέβαλαν σε θεραπευτική υποθερμία για να μην δημιουργηθεί οίδημα στο τηλέφωνο, όπως ανέφεραν στην εκπομπή «TLive».

Σήμερα ο 24χρονος πλέον νέος είναι υγιέστατος και ο πατέρας του ανέφερε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ότι: «Ο γιος μου είχε κρανιοεγκεφαλική κάκωση μεγάλου βαθμού και εγώ συναίνεσα για τη συγκεκριμένη μέθοδο θεραπείας. Το παιδί επανήλθε και σήμερα είναι μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Ο κύριος Ηλιάδης είναι γνωστός γιατί σώζει ζωές».

Και συνέχισε με αιχμηρό τόνο λέγοντας πως αυτά που ακούγονται για τον Αντρέα Ηλιάδη «είναι απαράδεκτο να ακούμε τέτοια λασπολογία για έναν άνθρωπο που σώζει ζωές».

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάδης: Χειρουργείο επτά ωρών για να σωθεί το χέρι του 11χρονου – Αλυσίδα ζωής από τους γιατρούς

Μάνος Δασκαλάκης: Τι απάντα στους υπαινιγμούς Κούγια κατά Ηλιάδη για μεταφορά οργάνων

Αλέξης Κούγιας: «Εκπλήσσομαι που ξαφνικά επικράτησε πανικός με την ερώτηση στον κ. Ηλιάδη»