ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Ηλιάδης: Οι «προφητικές» αναρτήσεις για δωρεά οργάνων και οι διαδικτυακές επιθέσεις

Ανδρέας Ηλιάδης: Οι «προφητικές» αναρτήσεις για δωρεά οργάνων και οι διαδικτυακές επιθέσεις
Intime / φωτογραφία αρχείου

Στο πλευρό του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη στέκεται και ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος τονίζει ότι ποτέ δεν τους ζήτησε να κάνουν δωρεά των οργάνων της Τζωρτζίνας.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται λογαριασμός στο Twitter που επιτίθεται σε μάρτυρες που καταθέτουν κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου στην πολύκροτη δίκη για τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι από την πρώτη ημέρα της δίκης δύο ανώνυμοι λογαριασμοί άρχισαν τις «περίεργες» αναρτήσεις για δωρεά οργάνων και μάλιστα ζητούσαν από τον Αλέξη Κούγια να ρωτήσει τι ειπώθηκε στο γραφείο του κ. Ηλιάδη με τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι αναρτήσεις αυτές που άφηναν αιχμές για τη συζήτηση περί δωρεάς των οργάνων της Τζωρτζίνας εμφανίστηκαν στις 9 Ιανουαρίου που ξεκίνησε η δίκη, δηλαδή πολύ πριν αναφερθούν στο δικαστήριο, ενώ αναπαράγονται από συγκεκριμένους χρήστες.

Πρόκειται για τους λογαριασμούς rula not guilty και placebo, με τον πρώτο πλέον να έχει κατέβει. Στις 9 Φεβρουαρίου η θεωρία για τη δωρεά οργάνων επανήλθε, από τον δεύτερο λογαριασμό, με αναφορά σε ρεπορτάζ του ALPHA.

Μάλιστα, ο εν λόγω λογαριασμός τονίζει τις αιτίες θανάτων των τριών παιδιών. «Η Μαλένα πέθανε με κατεστραμμένο συκώτι και όχι με απόφραξη, η Τζωρτζίνα πέθανε από μυοκαρδίτιδα και όχι κεταμίνη, η Ίριδα πέθανε στην κούνια... ω τι συνηθισμένο», αναφέρει.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάνος Δασκαλάκης μέσω του συνηγόρου του τονίζει ότι δεν έχει γίνει καμία τέτοια αναφορά ούτε από τον κ. Ηλιάδη προς το ζευγάρι ούτε από την κατηγορούμενη προς τον Δασκαλάκη.

Επίσης, όλοι οι γιατροί έχουν καταθέσει επανειλημμένα ότι η Τζωρτζίνα ήταν ένα υγιέστατο παιδί.

Σχετικές ειδήσεις