ΕΛΛΑΔΑ

Ακρόπολη: Προφυλακιστέος ο 17χρονος για την επίθεση με μαχαίρι στον 18χρονο Δημήτρη

Ακρόπολη

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της απολογίας του ομολόγησε ότι μαχαίρωσε τον 18χρονο Δημήτρη στην Ακρόπολη

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο ένας από τους δυο 17χρονους, που φέρεται να μαχαίρωσε έναν 18χρονο στην περιοχή της Ακρόπολης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της απολογίας του ομολόγησε την πράξη του ενώπιον του ανακριτή ανηλίκων.

Στον αντίποδα, ελεύθερος αφέθηκε ο δεύτερος 17χρονος που φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση, ενώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μια φορά το μήνα, και της παρακολούθησης από κοινωνική υπηρεσία. Κατά πληροφορίες αρνήθηκε ότι συμμετείχε στη ληστεία και υποστήριξε ότι βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

«Ζω από θαύμα», λέει ο 18χρονος Δημήτρης

Ο 18χρονος, μιλώντας μέσα από το νοσοκομείο στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Κατερίνα Σουλιώτη, υποστήριξε ότι ζει από θαύμα. «Θέλω να πω ότι είμαι πολύ τυχερός που έγινε αυτό. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», ανέφερε.

Η κατάσταση του 18χρονου κρίθηκε από την πρώτη στιγμή πολύ σοβαρή. Υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και κατάφερε να βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. «Δεν μπορώ να πιω νερό και είναι πολύ δύσκολο γιατί διψάω πάρα πολύ και έχω έναν πόνο στην κοιλιά», είπε.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους γιατρούς αλλά και τον φίλο του που του έσωσε τη ζωή. «Είναι όλοι στο πλευρό μου», σημείωσε.