ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Λύρας: «Η 92χρονη παρενοχλούσε το παιδί μου - Δεν υπήρξε ποτέ επεισόδιο»

Γιάννης Λύρας: «Η 92χρονη παρενοχλούσε το παιδί μου - Δεν υπήρξε ποτέ επεισόδιο»
Glomex

Για τη νύχτα που αναγκάστηκε να περάσει στα κρατητήρια μετά τη μήνυση της ηλικιωμένης για χειροδικία σε βάρος της και το τι συνέβη μεταξύ τους, μίλησε ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας.

Σε συμβιβασμός ήρθε, τελικά, με την ηλικιωμένη που τον κατήγγειλε για πρόκληση σωματικών βλαβών, ο πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας, ο οποίος δίνει άλλη εκδοχή στο πώς έγιναν τα πράγματα.

Ο πλαστικός χειρουργός τόνισε πως ποτέ δεν χειροδίκησε σε βάρος της 92χρονης, ενώ ανέφερε ότι όταν τον κατήγγειλε η ηλικιωμένη για επίθεση εκείνος έλειπε από το σπίτι του.

Ο γιατρός συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μετά την κλήση της 92χρονης στην Αστυνομία. Η ένοικος της πολυκατοικίας φέρεται να υποστήριξε πως ο κ. Λύρας της επιτέθηκε μετά από έναν έντονο διάλογο που είχαν για τα τελευταία κοινόχρηστα και να την τραυμάτισε. Ο 63χρονος γιατρός, ωστόσο, το διαψεύδει κατηγορηματικά.

«Αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Δεν ήμουν καν το βράδυ του Σαββάτου στο σπίτι μου, αλλά στην Αγία Παρασκευή με φίλους. Έχω υποβάλλει από το Μάρτιο του 2023 μήνυση στην ηλικιωμένη για παρενόχληση του τρίχρονου παιδιού μου, παρενόχληση που μπορεί να πηγάζει ενδεχομένως και από υπερβολική αγάπη», είπε.

Ο κ. Λύρας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, υποστηρίζει πως η 92χρονη σκέφτηκε κάτι που δεν συνέβη ποτέ, σε μια προσπάθεια να απαντήσει στη δική του μήνυση.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα παρενοχλεί το παιδί του συστηματικά.

«Το βράδυ του Σαββάτου το παρενόχλησε ακόμη μια φορά στον κήπο του σπιτιού. Υπέβαλα νέα μήνυση και η άλλη πλευρά σκηνοθέτησε ένα συμβάν ξυλοδαρμού. Σήμερα ανακλήθηκε η μήνυση γιατί δεν υπήρξε ποτέ σωματική βλάβη», τόνισε.

Πριν αποσύρει τη δική της μήνυση, η 92χρονη υποστήριξε πως είχε χρειαστεί να μεταφερθεί στο ΚΑΤ για πρώτες βοήθειες από τα χτυπήματα του γιατρού. Ωστόσο, ο πλαστικός χειρουργός, ανέφερε ότι το μεσημέρι ο καυγάς για τα κοινόχρηστα ήταν αδύνατον να έχει υπάρξει, καθώς ο ίδιος δεν ήταν καν στο σπίτι του.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν το μεσημέρι να μην δώσουν συνέχεια στα δικαστήρια στην αντιπαράθεσή τους.

Μιλώντας στο MEGA ο Γιάννης Λύρας είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είχα κάνει κακό σε άνθρωπο για κοινόχρηστα. Δεν υπήρξε ποτέ επεισόδιο. Εγώ δεν ήμουν στο σπίτι. Ήταν οι παππούδες του παιδιού, ο κηπουρός και η μητέρα του παιδιού. Όταν εισήλθαν στο σπίτι, το άτομο αυτό βρέθηκε κοντά στο παιδί και εκείνο ένιωσε μία ενόχληση και κάλεσα την Άμεση Δράση για να υποβάλλω μήνυση αφού είχα εξαντλήσει όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα. Είχα κάνει συστάσεις στα παιδιά της. Η 92χρονη επινόησε το επεισόδια, δεν υπήρξε ποτέ κάποιο επεισόδιο μεταξύ μας. Συλληφθήκαμε μετά τις καταγγελίες και οι δύο. Μετά πήγε στο ΚΑΤ η γυναίκα και δεν την κράτησαν ούτε ένα βράδυ γιατί δεν είχε τίποτα. Θα ανακαλέσω την μήνυση αλλά δεν θέλω προβλήματα».

Τέλος, ανέφερε ότι η 92χρονη ενοχλούσε το παιδί κάθε φορά που εκείνο περνούσε από την κοινή αυλή τους με αποτέλεσμα εκείνο να είναι φοβισμένο και να κλαίει συνέχεια.