ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Παπαγεωργίου: «Να μου πουν πού έχουν πετάξει το παιδάκι μου» - Ξεσπά η μητέρα

Μάριος Παπαγεωργίου: «Να μου πουν πού έχουν πετάξει το παιδάκι μου» - Ξεσπά η μητέρα

Συγκλονίζει η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου

Η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα. Είναι μία υπόθεση ανοιχτή από το 2012, όταν ο 26χρονος τότε έπεσε θύμα απαγωγής και δολοφονήθηκε.

Η μητέρα του θύματος δεν έχει σταματήσει από τότε να αγωνίζεται για να βρεθεί η σορός του παιδιού της.

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε πως καταφέρνει να αγωνίζεται αδιάκοπε ανέφερε πως «Ο Θεός με βοηθά. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και του τα έχω αναθέσει όλα. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει μέχρι τέλους και θα βοηθήσει τους κυρίους οι οποίοι όταν γίνονταν τα δικαστήρια μου έλεγαν συλλυπητήρια, τους τα αποδίδω και εγώ τώρα. Να τους φωτίσει ο θεός να μας πει που τον έχουν πετάξει, τίποτε άλλο δε θέλουμε».

» Ευχαριστώ το θεό που με κρατάει όρθια και παρακαλώ του κυρίους να τους φωτίσει ο θεός να μιλήσουν και να πουν πού έχουν πετάξει το παιδάκι μου για να του αποδώσω την τιμή που του αξίζει», συνέχισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στο Action24.

Συγκλονισμένη, δε, για τα όσα συμβαίνουν θέλησε να πει «Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία και την Ελληνική δικαιοσύνη που φτάσανε στην αρχή του τέλους και εύχομαι να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, να σταματήσει αυτό το δράμα και να ηρεμήσει η ψυχούλα του εκεί που είναι».

Να σημειωθεί, βέβαια, πως οι δύο νέοι συλληφθέντες πήραν διορία να απολογηθούν μέχρι αύριο, Σάββατο, 13 Μαΐου 2023.

Σχετικές ειδήσεις