ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του Νίκου Ανδρουλάκη

Εκλογές 2023: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του Νίκου Ανδρουλάκη

Εκλογές 2023: «Ο Νίκος έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, ο Νίκος είναι άνθρωπος από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ»

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Αρκαλοχώρι βρέθηκε η κάμερα του Star η δημοσιογράφος συνομίλησε με τον πατέρα του Νίκου Ανδρουλάκη, Μαρίνο.

Ο κύριος Μαρίνος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι: «Είναι μια μεγάλη μέρα σήμερα για την Ελλάδα. Ο κόσμος έρχεται και ψηφίζει ήρεμα και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Εμείς στο ΠΑΣΟΚ πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Ο Νίκος έχει κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, ο Νίκος είναι άνθρωπος από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ. Ξέρει το θέμα, έχει τσαγανό, πιστεύω ότι θα λυθούνε πάρα πολλά προβλήματα. Πιστεύω ότι ο κόσμος ξαναεπιστρέφει πίσω. Βλέπω τον κόσμο που επιστρέφει πίσω στο ΠΑΣΟΚ και αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Θυμούνται τις καλές μέρες του ΠΑΣΟΚ. Εδώ στο Αρκαλοχώρι που το έπληξε ο σεισμός τα παιδιά κάνουν ακόμα μάθημα στα κοντέινερ και στα κοντέινερ ψηφίζουν και οι άνθρωποι. Αυτό δείχνει ότι δεν έχει βελτιωθεί τίποτα στη ζωή τους. Πιστεύω θα βοηθήσει και ο Νίκος προς αυτή την κατεύθυνση, να δει καλύτερες μέρες η περιοχή μας που έχει φτάσει στον πάτο. Μια πολύ παραγωγική περιοχή».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποια συμβουλή έδωσε στον γιο του για αυτές τις μέρες: «O Νίκος είναι μια πολύ καλή εμφάνιση, ούτε βρίζει κανέναν, ούτε συκοφαντεί, όπως κάνουν οι αντίπαλοί του. Με τον καλύτερο τρόπο πολιτεύεται, ευγενής άνθρωπος είναι, από το σπίτι του έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις, έτσι μεγάλωσε και πιστεύω έτσι θα συνεχίσει».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023 - Πέτσας: «Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να ψηφίσεις Ανδρουλάκη και να σου βγει Τσίπρας»

Θανάσης Τσούρας: Συλλυπητήρια δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη

Εκλογές - Ανδρουλάκης: «Εμμονή και αγωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να μην αναγεννηθεί το ΠΑΣΟΚ»