ΕΛΛΑΔΑ

Θερμοπύλες: Σταμάτησε να δει τον Λεωνίδα και του έσπασαν το αυτοκίνητο

Θερμοπύλες: Σταμάτησε να δει τον Λεωνίδα και του έσπασαν το αυτοκίνητο

Θερμοπύλες: Είναι πολλά τα «χτυπήματα» στους ταξιδιώτες στον ιστορικό αυτό τόπο

Σταμάτησε να θαυμάσει τον μεγάλο Στρατηγό και Βασιλιά Λεωνίδα και βρέθηκε με το αμάξι σπασμένο και με πολλές εκατοντάδες ευρώ ζημιά!

Ο λόγος για έναν 65χρονο Αμερικανό, ο οποίος θαυμάζοντας την ιστορία του Λεωνίδα και των Σπαρτιατών στις ξακουστές Θερμοπύλες, έκανε στάση το μεσημέρι της Παρασκευής (19/5) μπροστά στο άγαλμα και περιηγήθηκε στο χώρο.

Στα 10 λεπτά της στάσης του, οι γνωστοί - άγνωστοι που λυμαίνονται τον συγκεκριμένο ιστορικό χώρο, όπως και πολλούς ακόμη χώρους στάθμευσης εντός και εκτός αυτοκινητοδρόμου, βρήκαν την ευκαιρία να του παραβιάσουν το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του και να του αφαιρέσουν από μέσα, ένα τάμπλετ, καθώς και τσάντες με ρούχα και άλλα χρήσιμα έγγραφα!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, όμως παρά τις έρευνες στη γύρω περιοχή, οι δράστες παρέμειναν άφαντοι με τη λεία τους. Δυστυχώς δεν είναι το πρώτο και βέβαια δεν θα είναι και το τελευταίο «χτύπημα» των κλεφτών στον ιστορικό αυτό τόπο. Αποτελεί ένα ακόμη μελανό σημείο, για μια περιοχή που θα έπρεπε να αποτελεί το «brand name» όλης της Περιφερειακής Ενότητας και γενικότερα της Περιφέρειας, ανέφερε το lamiareport.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φθιώτιδα: Περιπέτεια για μητέρα και τα δύο παιδιά της - Τυλίχτηκε στις φλόγες το αυτοκίνητό τους

Διέρρηξε αυτοκίνητο για να... ξεκουραστεί - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο του Newsbomb.gr

Το μοιραίο λάθος που μπορείς να κάνεις ενώ αλλάζεις λάστιχο