ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2023: Τι λέει το νιόπαντρο ζευγάρι που πήγε να ψηφίσει

Εκλογές 2023: Τι λέει το νιόπαντρο ζευγάρι που πήγε να ψηφίσει

«Παντρευτήκαμε το Σάββατο, κάναμε το γλέντι και μετά πήγαμε στο χωριό μου να ψηφίσουμε» είπε μεταξύ άλλων το ζευγάρι που ψήφισε μετά το γάμο τους στις Σέρρες.

Όλοι έμειναν άφωνοι σε εκλογικό κέντρο στις Σέρρες όταν είδαν ένα ζευγάρι νιόπαντρο να μπαίνει στο κέντρο για να ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα, ντυμένο η γυναίκα με το νυφικό της και ο άντρας με το γαμπριάτικο κοστούμι του.

Μάλιστα, αφού ψήφισε το ζευγάρι αποφάσισε όχι να φωτογραφηθεί στην αυλή του εκλογικού κέντρου και έπειτα να μοιράσει μπομπονιέρες στους παρευρισκόμενους. Οι φωτογραφίες, δε, που τραβήχτηκαν στο εκλογικό κέντρο θα περιλαμβάνονται στο άλμπουμ του γάμου του νιόπαντρου ζευγαριού.

Για την πράξη τους αποφάσισαν να μιλήσουν στο MEGA, η Κωνσταντίνα και ο Τάσος λέγοντας πως «Παντρευτήκαμε το Σάββατο, κάναμε το γλέντι και μετά πήγαμε στο χωριό μου να ψηφίσουμε», είπε ο Τάσος.

«Εάν δεν πηγαίναμε τότε, θα βαριόμασταν περισσότερο μετά. Εγώ την Κυριακή γιορτάζω και είπαμε να κεράσουμε και μπομπονιέρες τον κόσμο αφού μου έλεγαν ”να ζήσουμε”. Το γλέντι πήγε μέχρι τις τρεις το πρωί με τους συγγενείς και μετά διασκεδάσαμε και άλλο» ανέφερε η Κωνσταντίνα.

Σχετικές ειδήσεις