ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Νεκρό βρέθηκε το κορίτσι 2 ετών

Πύργος: Νεκρό βρέθηκε το κορίτσι 2 ετών

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το κοριτσάκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Κατσικάρι στον Πύργο Ηλείας

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες που ξεκίνησαν τη Δευτέρα για τον εντοπισμό του δύο ετών κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο, καθώς εντοπίστηκε νεκρό.

Η σορός του παιδιού εντοπίστηκε μέσα σε κανάλι στην περιοχή Καταραχίου, σύμφωνα με το ilialive.

Πύργος: Το χρονικό της εξαφάνισης

Από χθες το μεσημέρι, 29 Μαΐου 2023, χάθηκαν τα ίχνη ενός 2χρονου κοριτσιού από τον καταυλισμό Ρομά στις αποθήκες του ΑΣΟ, στον Πύργο και έκτοτε άρχισαν έρευνες που συνεχίζονται μέχρι τώρα ώστε να βρεθεί το μικρό κορίτσι.

Ειδικότερα, αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις ερεύνησαν μεγάλη έκταση στη δυτική πλευρά του Πύργου, σύμφωνα με το patrisnews, από την περιοχή του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ μέχρι και την «Φιλοθέη» στην είσοδο της πόλης. Δυστυχώς, όμως, το κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό το μεσημέρι της Τρίτης.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το κοριτσάκι εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Κατσικάρι στον Πύργο Ηλείας. Στις έρευνες για πήραν μέρος 10 πυροσβέστες με ομάδα δυτών της 6ης ΕΜΑΚ.

Οι φόβοι της οικογένειάς της επιβεβαιώθηκαν, αφού πίστευαν από την αρχή ότι είχε πέσει στο αρδευτικό κανάλι, όπου οι πυροσβέστες το εντόπισαν νεκρό.

«Μέσα σε πέντε λεπτά χάθηκε το μωρό μας»

Σε δηλώσεις τους, οι συγγενείς του κοριτσιού στο patrisnews, περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές που είδαν το μικρό κορίτσι, δηλώνοντας μάλιστα πως τα παιδιά συχνά πήγαιναν στο αυλάκι του ΓΟΕΒ για να παίξουν, να πάρουν νερό και να κάνουν μπάνιο.

«Μόλις αντιληφθήκαμε την απουσία του, ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Συνήθως έπαιζε σε κοντινή απόσταση από εδώ. Δεν γνωρίζω ωστόσο λεπτομέρειες για το τι έχει γίνει, μιας και έλειπα», δήλωσε ο θείος του παιδιού ενώ η θεία ανέφερε: «Μέσα σε πέντε λεπτά χάθηκε το μωρό μας. Ήταν εδώ μέσα. Καθόταν με τη μητέρα μου και το τάιζε λουκούμια. Η μικρή χαιρέτησε τη μητέρα μου και βγήκε έξω και μετά από πέντε λεπτά εξαφανίστηκε. Τα παιδιά συνήθιζαν να πηγαίνουν κοντά στο αυλάκι και πολλές φορές έκαναν και μπάνιο. Φοβόμαστε μη ζαλίστηκε και έπεσε μέσα. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμάς».

Σχετικές ειδήσεις