ΕΛΛΑΔΑ

Ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση στην Ακρόπολη μιλά για την περιπέτειά του

Ο 18χρονος που δέχθηκε επίθεση στην Ακρόπολη μιλά για την περιπέτειά του

«Έγινε ένα μπουλούκι και βοφήθηκα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο 18χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη

Η επίθεση με μαχαίρι σε έναν 18χρονο στην Ακρόπολη είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο ίδιος περιγράφει τι είχε γίνει ακριβώς στην εκπομπή «ACTION ΤΩΡΑ» στο ACTION 24.

«Είχα πάει στο Μοναστηράκι με την παρέα μου και κάποιοι ήρθαν εκεί που καθόμουν με την παρέα μου για να μας ζητήσουν ένα τσιγάρο. Εγώ απάντησα πως δεν έχω, δεν καπνίζω».

Έπειτα, πριν προλάβει να κάνει το οτιδήποτε, όπως εξομολογείται ο 18χρονος, ένας από αυτούς είχε βάλει το μαχαίρι πίσω στην πλάτη του απειλώντας τον. Οι φίλοι του πανικοβλήθηκαν και έτρεξαν. «Έγινε ένα μπουλούκι και βοφήθηκα επειδή έβαλε λίγο πιο μέσα το μαχαίρι. Έκανα δυο βήματα δίπλα, αυτός με είχε γατζώσει από το τσαντάκι και μου δίνει μία στο λαιμό, και ευτυχώς δε με πετυχαίνει. Μετά μου δίνει μία στην κοιλιά και.. Με πέτυχε» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός.

Ο 18χρονος θυμάται τον εαυτό του μετά από αυτό στο πάτωμα και τους φίλους του να τον κοιτούν. «Ο ένας με βοηθούσε όσο μπορούσε. Ο άλλος φίλος μου με το που με είδε μαχαιρωμένο άρχισε να τους παίρνει στο κηνύγι και τον έναν τον πιάσανε, ευτυχώς, και με τη βοήθεια του κόσμου. Υπήρχε και ένας άνθρωπος που δεν τον είδα ποτέ, γιατί είχα σχεδόν κλειστά τα μάτια μου. Έβαλε το τσαντάκι μου στο κεφάλι μου για να ξαπλώσω»

«Ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια, δεν τον ξέρω, δεν τον είδα», συμπλήρωσε ο 18χρονος.

Σχετικές ειδήσεις