ΕΛΛΑΔΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έγραψε τελικά στις πανελλήνιες ο πιλότος

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έγραψε τελικά στις πανελλήνιες ο πιλότος
INTIME NEWS

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ο πιλότος το πρωί της Παρασκευής (02/06) πήγε σε ειδική αίθουσα που έχει στηθεί για τις πανελλήνιες εξετάσεις στο σωφρονιστικό κατάστημα ώστε να γράψει Έκθεση.

Ο καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συμμετείχε στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πιλότος το πρωί της Παρασκευής (02/06) πήγε σε ειδική αίθουσα που έχει στηθεί για τις πανελλήνιες εξετάσεις στο σωφρονιστικό κατάστημα ώστε να γράψει Έκθεση.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή «το θέμα της έκθεσης φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ή θα πάρει 20, ή θα πάρει 0. Ή είναι πολύ καλός, ή είναι πολύ κακός. Κλήθηκε να γράψει τις δικές του απόψεις για την κοινωνική θέση της γυναίκας, για την ενδοοικογενειακή βία. Το θέμα αφορούσε την ημέρα καταδίκης της βίας κατά των γυναικών. Δεν ξέρω πώς αντιμετώπισε το θέμα μόλις το είδε».

Πανελλαδικές 2023: Οι απαντήσεις από την ΟΕΦΕ στα θέματα της Γλώσσας – Λογοτεχνίας

Εξετάσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας (Γενικής Παιδείας) δίνουν στο πλαίσιο των Πανελλαδικών Εξετάσεων, σήμερα Παρασκευή (2/6), οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων. Το Υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα στα οποία εξετάζονται οι μαθητές και τα οποία αφορούν τον φεμινισμό και τη βία κατά των γυναικών.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλαδικές 2023: Οι απαντήσεις από την ΟΕΦΕ στα θέματα της Γλώσσας – Λογοτεχνίας

Πανελλήνιες 2023: Τι λένε οι υποψήφιοι για το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας στο Νewsbomb.gr

Πανελλήνιες 2023: «Έβαλα τη φανέλα της Λίβερπουλ για να έχω τη νοοτροπία του νικητή»