ΕΛΛΑΔΑ

Πάτμος: Προσωρινά κρατούμενος ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό 70χρονης

Πάτμος: Προσωρινά κρατούμενος ο 27χρονος που κατηγορείται για βιασμό 70χρονης
EUROKINISSI.

Πάντως, ο 27χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι βίασε την 70χρονη στην Πάτμο.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες (14/06) μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέως στην Κω, ένας 27χρονος –αλβανικής καταγωγής– που κατηγορείται για βιασμό 70χρονης στην Πάτμο. Ο 27χρονος συνελήφθη το πρωί της 9ης Ιουνίου 2023, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάτμου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την μαρτυρία της ηλικιωμένης, λίγο πριν από τις 02:00 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (10/06), ο 27χρονος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με ένα μαντίλι, μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα στην κατοικία της 70χρονης και με την απειλή μαχαιριού, τη βίασε.

Αρνείται τις κατηγορίες

Η 70χρονη περιέγραψε τον δράστη και οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητά του, διαπιστώνοντας ότι διέμενε σε παλαιό ξενοδοχείο απέναντι από το σπίτι του θύματος, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr. Μετά την προσαγωγή του, ο 27χρονος –αλβανικής καταγωγής– αναγνωρίσθηκε ως ο δράστης από την 70χρονη. Πάντως, ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά ότι βίασε την 70χρονη και πως ήταν εκείνος που μπήκε στο σπίτι της. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν βιολογικό υλικό και αποτυπώματα.

Σχετικές ειδήσεις