ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Θρίλερ χωρίς τέλος για την 27χρονη – Τα νέα στοιχεία που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Κως: Θρίλερ χωρίς τέλος για την 27χρονη – Τα νέα στοιχεία που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Κως: Μία νέα μαρτυρία στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δίνει νέα τροπή στις έρευνες

Σε θρίλερ χωρίς τέλος εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης κοπέλας στο νησί της Κω τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Η αγωνία για την 27χρονη με καταγωγή από την Πολωνία, η οποία ζει και εργάζεται στην Κω κορυφώνεται μετά και την εξαφάνισή της στις 12 Ιουνίου, καθώς μέχρι και σήμερα δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος της.

Μια 27χρονη κοπέλα εξαφανισμένη, 5 προσαγωγές και μία σύλληψη υπόπτου. Ένα θρίλερ στην Κω που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τις αρχές στο νησί να έχουν κινήσει γη και ουρανό για να εντοπίσουν την πανέμορφη Αναστάζια από την Πολωνία.

Να σημειώσουμε πως την εξαφάνιση της κοπέλας δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6) περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει. Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Μία σύλληψη για την εξαφάνιση της 27χρονης

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη προχωρήσει σε μία σύλληψη, αυτή ενός 32χρονου από το Μπαγκλαντές. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο αλλοδαπός ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 27χρονη Πολωνή, Αναστάζια – Πατρίτσια, στο σπίτι του. Μάλιστα υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε. Όμως, αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι γιατί ο συγκεκριμένος άνδρας έκλεισε εισιτήριο για να ταξιδέψει στο εξωτερικό λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Οι Αρχές «χτενίζουν» όλο το νησί για να εντοπιστεί η 27χρονη, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου.

Σημαντική μαρτυρία

Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έφτασε μία σημαντική μαρτυρία αναφορικά με την αγνοούμενη.

«Η κοπέλα καθόταν έξω μόνη της σε μια περίφραξη που έχω εκεί πέρα και έπινε. Από εκεί και πέρα μετά δεν ξέρω. Το μαγαζί που δουλεύουμε είναι από το ξενοδοχείο της κοπέλας γύρω στα 500 μέτρα. Ήρθε μόνη της εδώ, πήρε το κρασάκι και κάτι άλλα πράγματα και κάθισε έξω. Έκατσε περίπου ένα 20λεπτο».

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στον άνδρα από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη για την υπόθεση. «Αυτός είναι πολλά χρόνια εδώ πέρα. Πιο πολύ σε κτήματα δούλευε. Από την κάμερα του μαγαζιού είδαμε ότι ο συγκεκριμένος την πήρε έξω από το μαγαζί».

Και συμπλήρωσε: «Όταν έφυγαν ήταν μόνο αυτός με την κοπέλα».

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Στο νησί βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη εκτεταμμένες έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert.

Ο αντιδήμαρχος της Κω, Σταμάτης Καμπουράκης, δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής στην κάμερα της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»: «Έχουμε αγχωθεί γιατί μία νεαρή κοπέλα αγνοείται εδώ και τέσσερις ημέρες. Ακόμα δεν έχουμε βρει κάποιο στοιχείο».

Καταλήγοντας, ο αντιδήμαρχος εξέφρασε την ελπίδα του αυτή η περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος για την 27χρονη.

Ο Θωμάς Καωραθωμάς, επικεφαλής της έρευνας μιλώντας στην εκπομπή είπε ότι τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν είναι τα στίγματα που έχει δώσει το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης.

Ένα τελευταίο στοιχείο που δείχνει την απεικόνιση της κοπέλας πριν εξαφανιστεί είναι η κάμερα μίας ταβέρνας, η οποία καταγράφει την 27χρονη γύρω στις δέκα η ώρα το βράδυ να περπατάει μόνη της και στο εν λόγω βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται να έχει καταναλώσει αλκοόλ.

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι. Το σημαντικό στοιχείο, όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι πως η κοπέλα φέρεται να συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μία παρέα ανδρών με καταγωγή από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, τότε μάλιστα επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι επίσης από την Πολωνία και τον ενημέρωση ότι θα την επιστρεψει κάποιος με την μηχανή, μόνο που δεν την επέστρεψε ποτέ.

«Χτενίζουν» την περιοχή με drones

Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, έτσι στη μάχη του εντοπισμού της 27χρονης έχουν πέσει αστυνομικοί και πυροσβέστες που «χτενίζουν» την περιοχή ακόμα και με drones μήπως εντοπίσουν κάποιο ίχνος της εξαφανισμένης κοπέλας.

Παράλληλα στις έρευνες συμμετέχουν και εκπαιδευμένοι σκύλοι αλλά και ομάδες πεζοπορίας που επικεντρώνονται στο Τιγκάκι αλλά και στο Μαρμάρι.

Ο Θωμάς Καραθωμάς, ανέφερε ότι στις έρευνες συμβάλλει και η Speedy, σκύλος που είχε συμμετάσχει στις έρευνες διάσωσης στον σεισμό της Τουρκίας κι είχε βρει τρεις κοπέλες ζωντανές. Σήμερα μάλιστα αναμένεται η αύξηση ενός ακόμα σκύλου από τα Τρίκαλα προς ενίσχυση των ερευνών.

Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι η πληροφορία ότι στο σώμα ενός εκ των πέντε αλλοδαπών υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι έχει προηγηθεί πάλη. Ο κ. Καμπουράκης, αντιδήμαρχος της Κω μιλώντας με την Αγγελική Νικολούλη δήλωσε ότι θεωρεί ότι θα πρέπει να ανοίξει η ομπρέλα των ερευνών και σε άλλους χώρους.

Σχετικές ειδήσεις