ΕΛΛΑΔΑ

Άνω Λιόσια: Σε ληστεία φέρεται να εμπλέκεται το αυτοκίνητο με τον εκρηκτικό μηχανισμό

Άνω Λιόσια: Σε ληστεία φέρεται να εμπλέκεται το αυτοκίνητο με τον εκρηκτικό μηχανισμό

Το ΙΧ εντοπίστηκε παρατημένο στα Άνω Λιόσια με εκρηκτικό μηχανισμό αλλά και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία στο εσωτερικό του.

Σκηνές φαρ-ουέστ εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στα Άνω Λιόσια, καθώς αστυνομικοί κατά τη διάρκεια ελέγχου εντόπισαν αυτοκίνητο κλεμμένο, το οποίο μέσα είχε εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ, η Άμεση Δράση δέχθηκε κλήση στις 20:10 για πυροβολισμούς και στη συνέχεια βρέθηκε παρατημένο το όχημα στη διασταύρωση των οδών Ραψάνης και Αλιάκμωνος.

Στο εσωτερικό του εντοπίστηκε εκρηκτικός μηχανισμός, αλλά και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία. Πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ προέβησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για εμπλοκή του οχήματος σε ληστεία. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο, που βρέθηκε παρατημένο και μάλιστα στο σημείο είχε τρακάρει και δύο παρκαρισμένα οχήματα, φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία σε επιχείρηση στον Ασπρόπυργο.

Επτά άτομα μπήκαν σε κατάστημα παριστάνοντας τους αστυνομικούς, απείλησαν με όπλο τον φύλακα, έβαλαν φωτιά και έφυγαν, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν και τι αφαίρεσαν. Ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν θεωρείται πως είναι αυτό που βρέθηκε.

Το όχημα έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ελεγχθεί για δακτυλικά αποτυπώματα και να ερευνηθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες παράνομες ενέργειες.