ΕΛΛΑΔΑ

Δήμητρα Λιάνη: Συγκινημένη στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου, 27 χρόνια έπειτα από το θάνατο του

Δήμητρα Λιάνη: Συγκινημένη στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου, 27 χρόνια έπειτα από το θάνατο του

Συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου - Τρισάγιο στη μνήμη του 

Στο 'Α Νεκροταφείο Αθηνών για το τρισάγιο στη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου βρέθηκε η Δήμητρα Λιάνη, καθώς σήμερα συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατό του ιστορικού προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθετος Ηλιάκης ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες στο Facebook.

Στις δημοσιευμένες φωτογραφίες , η Δήμητρα Λιάνη στέκεται συγκινημένη πάνω από τον τάφο του συζύγου της.

«Σαν σήμερα, στις 23 Ιουνίου 1996 ο Ανδρέας Παπανδρέου περνάει στην Ιστορία. Είκοσι επτά χρόνια μετά το θλιβερό ξημέρωμα εκείνης της Κυριακής του Ιουνίου η μνήμη του χαρισματικού Ηγέτη παραμένει ζωντανή σε φίλους και πολιτικούς αντιπάλους, ενώ η διορατική και εμβληματική του φράση, “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, πάντα επίκαιρη και διαχρονική», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Τιμόθετος Ηλιάκης.

Δίωξη και για βιασμό στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές

Συμπληρωματική δίωξη και για βιασμό ασκήθηκε στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kosnews24.gr, με βάση την αξιοποίηση των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, εκτός από την ποινική δίωξη για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση που ασκήθηκε στον 32χρονο, πλέον κατηγορείται και για βιασμό της 27χρονης κοπέλας

Σημειώνεται πως σήμερα είναι προγραμματισμένο ο 32χρονος να βρεθεί ενώπιον της εισαγγελέως στην Κω, προκειμένου να του απαγγελθεί και η συμπληρωματική ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Υπάρχει δε η πληροφορία ότι ο 32χρονος ενδεχομένως να ζητήσει νέα προθεσμία να απολογηθεί για τη νέα ποινική δίωξη σε βάρος του, σύμδωνα με όσα ανέφερε ο Alpha.

Πλέον ο κλοιός στενεύει ασφυκτικά γύρω από τον 32χρονο κατηγορούμενο ο οποίος φέρεται να σκότωσε την άτυχη κοπέλα σε χωράφι εκτός του σπιτιού του, κάτι που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ απομακρύνει το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργού.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η Κωνσταντίνα Δημογλίδου στο STAR, η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος έδρασε μόνος του, σε αντίθεση με όσα εξέταζε αρχικά για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας από την Πολωνία.

«Οι αστυνομικοί θεωρούσαν ότι το έγκλημα έγινε στο σπίτι οπότε θα ήταν αδύνατο ο 32χρονος να μεταφέρει μόνος του τη σορό σε τέτοια απόσταση χωρίς να έχει στη διάθεση του κάποιο μεταφορικό μέσο. Αυτό το σενάριο άρχισε να φεύγει από το προσκήνιο», ανέφερε συγκεκριμένα.

Η εικόνα που έχουν οι Αρχές για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ στην Κω, ξεκαθάρισε χάρη στο βιντεοληπτικό υλικό αλλά και το στίγμα των κινητών του θύματος και του κατηγορούμενου από το Μπαγκλαντές.

Συνδέοντας τα παραπάνω στοιχεία αλλά και καταθέσεις - «κλειδιά», όπως αυτή του Πακιστανού συγκατοίκου του 32χρονου, επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά ότι το έγκλημα έγινε εκτός σπιτιού.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ΕΡΤ, μετά την ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται ότι ταυτοποιήθηκε το DNA της άτυχης 27χρονης, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα ενσωματωθούν στην δικογραφία.