ΕΛΛΑΔΑ

«Φουντώνουν» οι φήμες ότι η Αθηνά Ωνάση είναι έγκυος τεσσάρων μηνών

«Φουντώνουν» οι φήμες ότι η Αθηνά Ωνάση είναι έγκυος τεσσάρων μηνών
Newsbomb archive.

Όλα άρχισαν από δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας ότι η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται πως αποφάσισε επιτέλους να γίνει μητέρα. Όλα άρχισαν από το δημοσίευμα ενός βραζιλιάνικου σάιτ ότι η χρυσή κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σαφήνεια αν πατέρας είναι ο τελευταίος της σύντροφος, Αλμπέρτο Τζόρτζι, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση τα δύο τελευταία χρόνια. Από το περιβάλλον της Αθηνάς Ωνάση στην Ελλάδα το γεγονός της εγκυμοσύνης ούτε επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση έγινε για άλλη μια φορά θέμα στα παγκόσμια ταμπλόιντ, αυτή τη φορά λόγω της φημολογούμενης εγκυμοσύνης της, η οποία προς ώρας δεν έχει επιβεβαιωθεί. Η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση πρόσφατα βρέθηκε στους αγώνες ιππασίας στο Σαιν Τροπέ, οι οποίοι μάλιστα φέρουν και το όνομά της.

Η Αθηνά Ωνάση δεν συμμετείχε στους αγώνες, γεγονός που πυροδότησε περισσότερο τις φήμες για εγκυμοσύνη. Η εικόνα της βέβαια δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε το γεγονός, αφού η στρογγυλεμένη κοιλιά ακόμη δεν φαίνεται.

Ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας

Πατέρας του παιδιού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται να είναι ο Αλμπέρτο Τζόρτζι με τον οποίο λέγεται ότι ήρθε κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογό της, Cornetto K, το αγαπημένο άλογο του πρώην συζύγου της, Αλβάρο.

O Αλμπέρτο Τζόρτζι και η Αθηνά Ωνάση άρχισαν να μιλούν πριν από την πώληση, με την επικοινωνία τους να γίνεται ολοένα και εντονότερη, όσο περνούσε ο καιρός, με αποτέλεσμα να έρθουν πολύ κοντά. Μάλιστα, οι φήμες «φούντωσαν» όταν ο Αλμπέρτο Τζόρτζι χώρισε με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι.

Ποιος είναι ο Αλμπέρτο Τζόρτζι

Ο Αλμπέρτο μεγάλωσε στο Μονσελίς κοντά στην Πάδοβα, στην όμορφη περιοχή του Βενέτο. Η ιππασία τον κέρδισε όταν, σε ηλικία εννέα ετών, ο αδερφός του τον έπεισε να ιππεύσει ένα πόνι. Αντιπαθούσε το σχολείο και άρχισε να ιππεύει σοβαρά στα 18 του. Σπούδασε, όμως, μηχανικός λόγω της άλλης μεγάλης του αγάπης για τα αυτοκίνητα. Μάλιστα, όπως έχει πει χαριτολογώντας: «Τουλάχιστον ξέρω να αλλάζω λάστιχο».

Στο σχολείο, ήταν ένα «περίεργο», ντροπαλό παιδί με πάθος για τα άλογα. Όταν άρχισε να κερδίζει αγώνες και να εμφανίζεται στις εφημερίδες, όλοι ήταν περήφανοι που τον γνώριζαν από την παιδική του ηλικία. Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται πως λατρεύει πολύ το πάθος του, την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει έτοιμος να την παντρευτεί.