ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία στο Βελβεντό: Πτώσεις δέντρων στην εθνική οδό – Χωρίς ρεύμα η πόλη

Κακοκαιρία στο Βελβεντό: Πτώσεις δέντρων στην εθνική οδό – Χωρίς ρεύμα η πόλη

Κακοκαιρία: Προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Βελβεντού, στην Κοζάνη.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις σε συνδυασμό με τους ανέμους προκάλεσαν προβλήματα στην ΕΟ Βελβεντού. Από την πτώση δέντρου, αλλά και κλαδιών, είναι αδύνατη η κυκλοφορία των οχημάτων σε αρκετά σημεία, ενώ συνίσταται από τις Αρχές προσοχή για τους οδηγούς που διέρχονται από την περιοχή.

Διακοπή ρεύματος από πτώση δέντρου

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ένα πλατάνι μέσα στην πόλη του Βελβεντού, κατά την πτώση του έκοψε καλώδια μέσης τάσης, με αποτέλεσμα να παραμένει χωρίς ρεύμα μεγάλη περιοχή. Οι υπηρεσίες της Δημοτικής Αρχής δεν μπορούν να απομακρύνουν το δέντρο, καθώς, κατά την πτώση του έχει παρασύρει καλώδια της ΔΕΗ και από λεπτό προς λεπτό αναμένεται συνεργείο του ΔΕΔΗΕ.

Εν τω μεταξύ και κολώνα της ΔΕΗ πήρε φωτιά πιθανώς από κεραυνό στην είσοδο του χωριού.

Πυροσβεστική και αστυνομία βρίσκονται ήδη στα σημεία, κάτω από καταρρακτώδη βροχή, ενώ απευθύνουν έκκληση στους κατοίκους να αποφεύγουν τις μετακινήσεις.

Έντονη η βροχή στα Κρανίδια στην περιοχή των Σερβίων

Η απότομη αλλαγή του καιρού, που συνοδεύτηκε από ισχυρούς ανέμους και βροχή, ξερίζωσε δέντρα και σήκωσε κεραμίδια στα Ίμερα Σερβίων.

Δείτε επίσης τα βίντεο του kozan.gr:

Διαβάστε επίσης:

Κως: «Φύλλο και φτερό» κάνουν τις διαγραμμένες συνομιλίες του 32χρονου οι Αρχές

Μάκης Θεοφυλακτόπουλος: Πέθανε ο σπουδαίος Έλληνας ζωγράφος

Τραγωδία στην Άρτα: Νεκρός ηλικιωμένος που καταπλακώθηκε από τρακτέρ