ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 23χρονο που κρατούσε και εκβίαζε 4 γυναίκες

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 23χρονο που κρατούσε και εκβίαζε 4 γυναίκες

Θεσσαλονίκη: Οι δύο άνδρες, προκειμένου να τις απελευθερώσουν ζητούσαν περισσότερα χρήματα από τα όσα είχαν αρχικά συμφωνήσει

Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε έναν 23χρονο ο οποίος εκβίαζε και κρατούσε παρά τη θέλησή τους τέσσερις γυναίκες.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γυναίκες, αφού εισήλθαν από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε διαμέρισμα όπου ο δράστης, μαζί με έναν συνεργό του, τις κρατούσαν παρά τη θέλησή τους, τις εκβίαζαν και χρησιμοποιούσαν σωματική βία. Οι δύο άνδρες, προκειμένου να τις απελευθερώσουν ζητούσαν περισσότερα χρήματα από τα όσα είχαν αρχικά συμφωνήσει.

Ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, αφού εντόπισαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν τον 23χρονο.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, αρπαγής και εκβίασης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις