ΕΛΛΑΔΑ

Επιληπτική κρίση έπαθε ο 4χρονος που κατέρρευσε σε παραλία της Χαλκιδικής

Επιληπτική κρίση έπαθε ο 4χρονος που κατέρρευσε σε παραλία της Χαλκιδικής

Χαλκιδική: Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή

Μεγάλη είναι η αγωνία που υπάρχει για την υγεία του αγοριού που κατέρρευσε σε παραλία της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες το 4χρονο αγοράκι έπαθεεπιληπτική κρίση την ώρα που βρισκόταν μέσα στη θάλασσα, ενώ εκείνη τη στιγμή φαινόταν ότι δεν είχε καλή επαφή με το περιβάλλον γεγονός που μάλλον οφείλεται είτε σε κάποια νευρολογική βλάβη είτε σε κάποιο παθολογικό αίτιο και όχι σε πνιγμό.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, το νεαρό αγόρι κατέφθασε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη διακομιδή του με συνοδεία γιατρού σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Το ασθενοφόρο από τη Κασσάνδρα κινήθηκε μέχρι το Λάκκωμα, όπου εκεί περίμενε άλλος σταθμός του ΕΚΑΒ, ώστε να μεταφερθεί αρχικά στο «Γεννηματάς».

Στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» μεταφέρθηκε διασωληνωμένος, ενώ στη συνέχεια το αγοράκι χρειάστηκε να διακομιστεί και να νοσηλευτεί εν τέλει στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.

Σχετικές ειδήσεις