ΕΛΛΑΔΑ

Αντιδήμαρχος Ρόδου: «Οι άνθρωποι κοιμούνται πάνω σε χαρτόκουτες» - Τι λέει για τη φωτιά

Αντιδήμαρχος Ρόδου: «Οι άνθρωποι κοιμούνται πάνω σε χαρτόκουτες» - Τι λέει για τη φωτιά
EUROKINISSI.

Ο αντιδήμαρχος Ρόδου, Θανάσης Βυρίνης, μίλησε για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί επί του παρόντος στο νησί, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Τα προβλήματα έχουν πολλαπλασιασθεί. Αυτή τη στιγμή, βρίσκομαι σε δεύτερο τόπο συγκέντρωσης, σε ένα από τα σχολεία που έχουμε ανοίξει. Δυστυχώς, δεν επαρκούν τα απαραίτητα, δηλαδή κάποια νερά και υποτυπώδη τρόφιμα, δεν έχουμε στρώματα. Οι άνθρωποι κάθονται στα σκαλοπάτια και τα θρανία του σχολείου, κοιμούνται πάνω σε χαρτόκουτες. Άνοιξαν σχολεία, τα οποία δε διαθέτουν την απαραίτητη υποδομή», τόνισε αρχικά ο αντιδήμαρχος Ρόδου, Θανάσης Βυρίνης, μίλησε για την πολύ δύσκολη κατάσταση που επικρατεί τούτη την ώρα στο νησί, λόγω της μεγάλης φωτιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Πέραν αυτών των ανθρώπων που έφυγαν από τα καταλύματα, ήλθαν και άνθρωποι οι οποίοι θα διέμεναν στα ξενοδοχεία που εκκενώθηκαν. Φέρνουμε συνεχώς νερό για να προσφέρουμε στους ανθρώπους. Ήταν μία δύσκολη και πρωτόγνωρη νύχτα. Άνθρωποι περιμένουν να δουν τι τούς επιφυλάσσει η επόμενη μέρα», υπογράμμισε ο κ. Βυρίνης, μεταξύ άλλων.

Σχετικές ειδήσεις