ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με λεωφορείο

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με λεωφορείο

Κινηματογραφική καταδίωξη οχήματος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στο όχημα επέβαιναν δυο άτομα. Ο οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικού. Στη διάρκεια της καταδίωξης διαπιστώθηκε ότι το όχημα ήταν κλεμμένο.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος παρέβη αρκετές φορές τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Από τις Συκιές κινήθηκε προς τη Νεάπολη και σταμάτησε στην οδό Λαγκαδά, προσκρούοντας σε αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής “27 – Σταυρούπολη – Πανεπιστήμιο”. Άμεσα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δυο επιβαίνοντες. Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς.

«Απορώ πώς δεν τραυματίστηκε κανείς»

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο thestival.gr ότι ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος «μπήκε στο αντίθετο ρεύμα στην οδό Λαγκαδά με μεγάλη ταχύτητα και έτρεχε αρκετά μέτρα. Απορώ πώς δεν τραυματίστηκε κανείς».

Το καταδιωκόμενο όχημα χτύπησε και σε φορτηγό που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Λαγκαδά. Ο οδηγός του οχήματος ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το περιστατικό και μόλις έφτασε στο σημείο δεν πίστευε στα μάτια του, όπως περιέγραψε. «Η ζημιά είναι σοβαρή, θα χρειαστούν αρκετές μέρες να επιστρέψω στη δουλειά, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές».

Άλλος μάρτυρας που βρισκόταν κοντά στο σημείο περιέγραψε: «άκουσα πολλές σειρήνες. Ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ και είδα το αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, είχε τρακάρει με λεωφορείο. Ήταν δύο άτομα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν. Οι αστυνομικοί τούς είχαν περικυκλώσει».

Διαβάστε επίσης:

Λαμία: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στις Κομποτάδες

Κτηματολόγιο: «Ταρίφα» για αποφυγή ταλαιπωρίας - «Αλωνίζουν» οι διεκπεραιωτές

Βίντεο ντοκουμέντο: Με φαγητό και το όπλο κάτω αστυνομικός που φυλούσε την πρεσβεία των ΗΠΑ