ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Πώς δρούσε ο αξιωματικός που κατηγορείται για εκβιασμό - Τι αποκαλύπτει θύμα του

Χανιά: Πώς δρούσε ο αξιωματικός που κατηγορείται για εκβιασμό - Τι αποκαλύπτει θύμα του

Χανιά: Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που κατηγορείται για δωροδοκία και εκβιασμούς Σε διαθεσιμότητα και ο γιος του που επίσης εμπλέκεται στις υποθέσεις

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν ο αστυνομικός στα Χανιά που συνελήφθη με τις κατηγορίες για δωροδοκία και εκβιασμούς και ο 29χρονος γιος του, ειδικός φρουρός που εμπλέκεται στις ίδιες υποθέσεις.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ μάλιστα πήρε την παραπάνω απόφαση προτού οι δύο άντρες απολογηθούν.

Το Mega μίλησε με τα θύματα του 53χρονου αστυνομικού και όλοι τους δήλωσαν πως αποτελεί ο τρόμος και ο φόβος τους, πόσο μάλλον τώρα που το ζήτημα βγήκε στο φως της δημοσιότητας.

Οι ίδιοι λένε πως φοβούνται ότι στην περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος μπορεί να τους κάνει κακό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ένα από τα θύματα του αστυνομικού:

«Ήταν πολύ πιεστικός. Αυτός είχε ζητήσει (χρήματα) την ημέρα που για εμάς ήταν ο πλειστηριασμός της καντίνας, ο δημόσιος, και ήθελε εκείνη την ημέρα τα μισά χρήματα. Στο ενδιάμεσο ήρθε άλλη μία φορά και τώρα ήταν να πάρει τα τρίτα και έγινε αυτό που έγινε. Αυτός ήθελε να πάρει την καντίνα και ήθελε να μου την πάει στις 100.000 ευρώ. Μου λέει ‘θα στην πάω 100 χιλιάδες ευρώ’ και θα την πάρεις 100 χιλιάδες ευρώ ή θα πάρω εγώ τα χρήματα και θα φύγω εγώ από τη μέση.

Μου είπε ότι ‘θα μπω στον πλειστηριασμό μέσω τρίτου και την καντίνα θα την χτυπήσουμε ψηλά και αν θες να την πάρεις θα δώσεις 100 χιλιάδες στον Δήμο για να την πάρεις. Πιο κάτω δεν στην αφήνω μου έλεγε, θα την πάρω εγώ. Συμβιβαστήκαμε στο ποσό που ήθελε αυτός».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Ραγδαίες εξελίξεις με τον αστυνομικό - Εκτάκτως στο Νοσοκομείο ώρες πριν την απολογία του

Χανιά: Σε διαθεσιμότητα οι δύο αστυνομικοί - Κατηγορούνται για εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος

Χανιά: «Θα έρθω σπίτι σου και...» - Σοκάρουν τα λόγια του αστυνομικού που εκβίαζε επιχειρηματίες