ΕΛΛΑΔΑ

Δύο χρόνια από το θάνατο του Mad Clip: Λουλούδια και καπνογόνα από θαυμαστές στο σημείο του τροχαίου

Δύο χρόνια από το θάνατο του Mad Clip: Λουλούδια και καπνογόνα από θαυμαστές στο σημείο του τροχαίου

«Ποτέ ξεχασμένος», γράφουν θαυμαστές του, σε αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Σήμερα (02/09), συμπληρώνονται δύο χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα στη Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής, από το οποίο σκοτώθηκε ο διάσημος τράπερ, Mad Clip.

Οι θαυμαστές του τραγουδιστή συγκεντρώθηκαν στο σημείο του σφοδρού τροχαίου δυστυχήματος, τιμώντας τη μνήμη του. «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, θα σε θυμόμαστε πάντα», τονίζεται σε δημοσιεύσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Αρκετοί άφησαν λουλούδια και σημειώματα στην περιοχή, υπό τους ήχους των τραγουδιών του, ενώ άναψαν και καπνογόνα, σύμφωνα με βίντεο.

Το τροχαίο δυστύχημα του Mad Clip

Τα ξημερώματα της 2ας Σεπτεμβρίου 2021, η Porsche την οποία οδηγούσε ο τράπερ, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μία κολώνα και ακολούθως σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, με αποτέλεσμα ο Mad Clip (κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος) να εγκλωβισθεί εντός του οχήματος. Περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες, προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν. Αμέσως μετά διεκομίσθη στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. Ήταν μόλις 34 ετών.

Σχετικές ειδήσεις